• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99012716059
  • خبرنگار : 71565

گلمرادی: به معیشت معلمان و کارگران توجه کنید

گلمرادی: به معیشت معلمان و کارگران توجه کنید

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی توجه به وضعیت معیشتی کارگران و معلمان را دو مولفه مهم در توسعه کشور دانست و تاکید کرد که برای قوی شدن کشور باید به معیشت کارگران و معلمان توجه لازم را داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، علی گلمرادی نماینده مردم بندر ماهشهر در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بحران کرونا نقطه عطفی در جهان معاصر قلمداد می‌شود. باید توجه کنیم که قربانیان این بیماری مانند بیماری‌های همه‌گیر دیگر فقرا هستند. در واقع یک رابطه و اثر متقابل میان این بیماری و فقر وجود دارد. شیوع این بیماری باعث تشدید فقر و فقر هم باعث شیوع بیشتر آن می‌شود.

وی ادامه داد: مسئولین باید به صورت دقیق به دنبال راهکارهای حمایت از اقشار ضعیف باشند. البته یکی از نکات مهم کرونا ویروس این بود که ساختارهای غلط جهانی و تقسیمات القایی جهان اول و جهان عقب‌مانده را درهم شکست.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر می‌خواهیم قوی شویم باید در مسیر تقویت ابعاد قوی‌شدن حرکت کنیم. در این طبیعت قطعا ضعفا پایمال هستند همانگونه که مقام معظم رهبری در فرازی از صحبت‌های خود در خطبه نمازجمعه 27 دی‌ماه سال گذشته فرموده‌اند تنها راه پیش پای ملت برای رهایی از دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمن قوی شدن است.

وی ادامه داد: ابعاد قوی شدن نیز در دانش و اقتصاد مورد توجه است. اگر می‌خواهیم دانش و اقتصاد قوی داشته باشیم باید به معلمان به عنوان خالقان دانش و کارگران به عنوان خالقان رونق اقتصادی توجه کنیم و برای بهبود شرایط زندگی آنها اقدامات لازم را داشته باشیم. وضعیت معیشتی این دو قشر شرایط ضعیفی دارد. رویکردها باید در این باره تغییر کند و به معیشت این عزیزان باید توجه شود.

وی در پایان اضافه کرد: در ماده 41 قانون کار دو بند را مورد توجه قرار دادیم بند اول می‌گوید افزایش دستمزد کارگر باید براساس نرخ تورم باشد اما متاسفانه تورم 41 درصد و مبنا در این خصوص بر 21 درصد تعریف شد. در بند دو افزایش دستمزد باید متناسب با هزینه‌های معیشتی باشد که متاسفانه سبد معیشتی چهار میلیون و 940 هزار تومان و حقوق کارگر دو میلیون و 800 هزار تومان در نظر گرفته شد این یعنی می‌گوییم کارگر باید زیر خط فقر زندگی کند. در سال جهش تولید با اینگونه تعریف معیشتی برای کارگران در زیر خط فقر یعنی دغدغه آنها را افزایش داده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha