برای دسترسی به اخبار قدیمی‌تر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.
  • مصائب همسر زنی که در خیابان پاسداران غرق شد

    ماه‌ها از حادثه غرق‌شدن یک زن در جوی آبی در خیابان پاسداران تهران می‌گذرد، اما هنوز هیچ نشانی از او به دست نیامده است و آتش‌نشانی هم پایان عملیات جست‌وجو را اعلام کرده است. همین هم شده تا خانواده این زن سرگردان بلاتکلیف باشند. با وجود تلاش نیروهای امدادی نشانی از او پیدا نشده است. مسیر سقوط او تا کیلومترها پایین‌تر را جست‌وجو کردند اما از مریم خبری نبود تا خانواده او میان زمین و آسمان معلق باشند. در واقع قانون مریم را مفقود می‌داند و به همین دلیل هم پیگیری‌های حقوقی و تشریفات اداری در ارتباط با این زن به مشکل خورده است.

  • عامل قتل‌عام خانوادگی به پزشکی قانونی می‌رود

    زن جوانی که سال گذشته شوهر و دو فرزند خردسالش را کشته بود با اعتراض اولیای‌دم به مجنون بودن او، بار دیگر از سوی کارشناسان پزشکی قانونی تحت بررسی‌های تخصصی قرار خواهد گرفت.

  • ظریف: دو بار پیام کتبی برای موگرینی فرستادم

    ظریف: دو بار پیام کتبی برای موگرینی فرستادم

    وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تصمیم‌گیری جدید سنای آمریکا درباره ایران گفت: این تصمیم در واقع نشان‌دهنده کوته‌نظری آمریکایی‌ها و سیاست غلط این کشور بخصوص بعد از اتفاقات اخیر است. اگر به حدی برسد که بر اساس تشخیص هیأت نظارت نیاز به واکنش داشته باشد، حتماً پیگیری می‌کنیم.

  • تشدید ترافیک بخاطر شباهت راننده اردنی به صدام!

    یک راننده تاکسی اردنی که شباهتی قابل توجه به «صدام» دارد در یکی از خیابان‌های امان پایتخت اردن باعث ترافیک سنگین خیابان شد.

  • چهار معمار اقتصادی آسیا را بشناسید

    چهار معمار اقتصادی آسیا را بشناسید

    کشورهای ترکیه، هندوستان، تایوان و سنگاپور را می‌توان در دسته کشورهایی قرار داد که طی نیم‌قرن گذشته توانسته‌اند با شتاب‌گیری در مسیر توسعه از یک وضعیت ناخوشایند به وضعیت مطلوب کوچ کنند. مخرج مشترک تجربه این کشورها در مسیر توسعه وجود سیاست‌گذارانی است که می‌توان از آنها با تعبیر معماران توسعه اقتصادی یاد کرد.

  • ناگفته‌های رییس ایسپا از نظرسنجی‌ها

    ناگفته‌های رییس ایسپا از نظرسنجی‌ها

    انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۹ اردیبهشت ۹۶ در ایران، بیش از هر زمان دیگری پای نظرسنجی و تحلیل نتایج آن‌ را به فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی باز کرد. در این انتخابات، در کنار نظرسنجی‌های همیشگی وزارتخانه‌ها، سازمان‌های مختلف و ستادهای کاندیداها که معمولا نتایج آن در اختیار عموم قرار نمی‌گیرد، موسسه افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) برای نخستین‌بار اقدام به انتشار نتایج نظرسنجی‌های خود پیش از روز رأی‌گیری کرد که روند آنها و نتایج نهایی، از انطباق نزدیک با آرای مردم حکایت دارد.

  • گفتگو با قربانیان اسیدپاشی اخیر در جنوب تهران

    گفتگو با قربانیان اسیدپاشی اخیر در جنوب تهران

    «رویم آب جوش ریختن... یه موتوری اومد آب جوش ریخت... ما سوختیم...». این‌ها را «ثنا» دختربچه چهار ساله می‌گوید که چهار شب قبل در پارک فداییان‌اسلام در جنوب تهران به همراه مادر و برادر و چند نفر از همسایه‌های‌شان مورد حمله اسیدپاشی قرار گرفته است.

  • انتقاد آخوندی از صداوسیما و «ضدرسانه»ها

    انتقاد آخوندی از صداوسیما و «ضدرسانه»ها

    رسانه و ضد رسانه نقش برجسته‌ای در انتخابات اخیر ایفا کردند. رسانه توانست با تکیه بر عنصر آگاهی‌بخشی و سودبردن از شبکه‌های رسانه‌ای در سطوح و اشکال مختلف و البته با تکیه بر آزادی، صداقت و اخلاق رسانه‌ای بر ضدِرسانه؛ با وجود تهاجم همه‌جانبه و شبکه‌های گسترده، پیچیده و تودرتوی آن و با استفاده از تکنیک‌های جنگ روانی پیروز شود.

  • خودروهای لوکس قاچاق، سوژه تازه مخالفان دولت

    ماجرای خودروهای لوکس قاچاق این روزها خوراک رسانه‌ها شده و هر بار هم برخی خبرگزاری‌های خاص، با جهت‌دهی خاص به این موضوع پرداخته‌اند.

  • رونق رفت و آمد هیأت‌های تجاری به ایران

    رونق رفت و آمد هیأت‌های تجاری به ایران

    سرمایه‌گذاری خارجی در ایران با ٦٤ درصد رشد نسبت به سال گذشته به ٧.٣ میلیارد دلار در سال ٢٠١٦ رسید. این یکی از نتایج اقتصادی «برجام» است.

  • درددل پدر کودکی که از حمله به مجلس نجات یافت

    پدر «عماد»، کودکی که از حمله تروریستی اخیر به ساختمان مجلس نجات یافته اما به نوعی بیماری کبدی دچار است، به حل مشکل پسرش با دستور وزیر بهداشت امیدوار است اما گلایه‌هایی هم دارد.

  • زندگی عادی تهرانی‌ها بعد از حمله تروریستی

    زندگی عادی تهرانی‌ها بعد از حمله تروریستی

    صادق زیباکلام با اشاره به نوع برخورد مردم با حادثه تروریستی اخیر، یادآوری کرد که «ایجاد هراس»، هدفی است که تروریست‌های از رسیدن به آن عاجز بوده‌اند.

  • جیب‌بری که برای سی‌امین بار دستگیر شد!

    سارقی که پیش از این ۲۹ بار به جرم جیب‌بری دستگیر شده بود، برای بار سی‌ام نیز در حین جیب‌بری در اتوبوس بی‌آر‌تی دستگیر شد.

  • عده‌ای در حادثه‌ تروریستی اخیر از آب، کَره گرفتند

    محمد هاشمی:

    عده‌ای در حادثه‌ تروریستی اخیر از آب، کَره گرفتند

    محمد هاشمی می‌گوید: هیچ ضرورتی برای تغییر در کابینه وجود ندارد مگر این که در جایی مشکل جدی وجود داشته باشد یا این که وزیری نخواهد در دولت بماند وگرنه اصل تغییر در دولت دوازدهم را اصلا مفید نمی‌دانم.

  • روایت موحدی کرمانی از مهم‌ترین خاطره هاشمی

    روایت موحدی کرمانی از مهم‌ترین خاطره هاشمی

    آیت‌الله موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و امام جمعه موقت تهران، ماجرای خاطره‌گویی آیت‌الله هاشمی در نشست مشهور خبرگان در سال ۶۸ پیرامون گزینه جانشین رهبری را روایت کرد.

  • مروری بر رقابت انتخاباتی هاشمی - توکلی

    «در روز ۲۱ خرداد ۱۳۷۲ انتخابات ششمین دوره ریاست‌جمهوری برگزار شد و اکبر هاشمی بهرمانی (رفسنجانی) برای دومین بار به ریاست‌جمهوری برگزیده شد.»

  • امام زمان (عج) هیچ صفحه‌ای در اینستاگرام ندارند!

    امام زمان (عج) هیچ صفحه‌ای در اینستاگرام ندارند!

    «این صفحه مبارکه تحت نظر و مدیریت کامل امام زمان (عج) فعالیت می‌کند. ایشان جمعه‌ها ساعت 9 شخصا آنلاین می‌شوند و پیام‌های شما را می‌خوانند. نامه‌های شما در بخش «استوری» قرار می‌گیرند و حضرت آن‌ها را می‌بینند....»

  • بازی خطرناک «می»

    انتخابات پارلمانی بریتانیا پنجشنبه گذشته برگزار شد که با توجه به نتایج به دست آمده هیچ‌کدام از احزاب نتوانستند به اکثریت لازم برای تشکیل دولت واحد دست یابند. نظر به اینکه انتخابات زودهنگام بریتانیا به خواست نخست‌وزیر محافظه‌کار این کشور و در راستای کسب اکثریت مطلق برگزار شد، انتظار می‌رفت ترزا می با نیل به این هدف ضمن تحکیم قدرت حزبی خود با اقتدار تدارکات پسابرگزیت را با اتحادیه اروپا ادامه دهد اما حزب محافظه‌کار فقط توانست ۳۱۴ کرسی به دست آورد تا از دستیابی به اکثریت مطلق باز بماند.

  • مرد همسرکش: مرا به خاطر دخترم ببخشید!

    مرد جوانی که هشت سال پیش و در جریان مشاجره با همسرش او را با پرده خانه خفه کرده و پس از محاکمه به قصاص محکوم شده بود، به‌ خاطر بلاتکلیفی هشت ساله‌اش در زندان درخواست کرد یا والدین مقتول او را به‌ خاطر تنها دخترش ببخشند یا هر چه زودتر اعدامش کنند.

  • برداشت‌ اشتباه از تعبیر «آتش به اختیار»

    عباس عبدی مطرح کرد:

    برداشت‌ اشتباه از تعبیر «آتش به اختیار»

    «این ارزشمند است که نیروهای اصولگرا در این باره به اقلیتی از خودشان تذکر دهند ولی انتقاد اصلی من متوجه اصلاح‌طلبان است که اصولا چرا وارد این بازی و برداشت‌های ناصحیح می‌شوند و حتی خواهان تفسیر و توضیح آن می‌شوند؟ این کار آنان دقیقا افتادن در بازی نیروهای تندرو است.«

  • پایان ادغام‌های احمدی‌نژادی

    «به یاد آوریم که ریشه ادغام سازمان‌های تربیت بدنی و جوانان امتناع دکتر فرحناز ترکستانی از قبول ریاست سازمان جوانان است و راه و شهرسازی در پی استیضاح بهبهانی متولد شد.»

  • «تفکیک وزارتخانه‌ها» خوب است یا بد؟

    «تفکیک وزارتخانه‌ها» خوب است یا بد؟

    «دولت برای رسیدگی به ماموریت‌های ذاتی، توانمندی و کارآمدی نیازمند بازمهندسی در ساختار دولت است. البته نکته‌ای که برخی از منتقدان تفکیک وزارتخانه‌ها مطرح می‌کنند، این است که با این کار حجم دولت فربه‌تر شده و بدنه دولت را در نوعی تورم و عدم تحرک گیر می‌اندازد. در پاسخ به این انتقادها باید گفت که این پرسش‌ها در مورد همه وزارتخانه‌ها می‌تواند صادق باشد.»

  • ۵ دلیل علاقه برخی افراد به استمرار جو انتخاباتی

    ۵۵۰ ساعت از انتخابات ریاست جمهوری گذشته است اما همچنان محافظه‌کاران در فضای انتخاباتی به سر می‌برند؛ تا جایی که حادثه تروریستی روز چهارشنبه تهران را با عینک انتخاباتی و جناحی نگریستند و مدعی شدند چون مردم به روحانی رأی داده‌اند تروریست‌ها نفوذ کرده‌اند!

  • یک نوجوانِ متهم به قتل: توبه کردم؛ من‌را ببخشید

    پسری که متهم است در نوجوانی فردی را به قتل رسانده، وقتی برای چندمین‌بار پشت تریبون قرار گرفت تا در برابر اتهام قتل از خود دفاع کند، درخواست بخشش کرد و گفت توبه کرده است.

  • طرح یک پرسش «بی‌ربط» از وزیر ارتباطات!

    «پرسش از وزیر ارتباطات درمورد میزان مراجعه مردم به سایت‌های مستهجن، چه ربطی به وزیر دارد؟ فرض کنید سالانه چند میلیون تن انگور در کشور تولید شود، حالا اگر عده‌ای آن را تبدیل به شراب کرده و مصرف کنند، چه ربطی به وزارت کشاورزی دارد؟ شاید از این حیث به وزیر مربوطه دانسته‌اند که چرا فیلتر نمی‌کند، ولی گمان نمی‌کنم که هیچ‌یک از سایت‌ها و کانال‌های جنسی فیلتر نباشد.»

  • مروجان و قربانیان حقیقی تروریسم

    مروجان و قربانیان حقیقی تروریسم

    «بد نیست رئیس جمهوری آمریکا کمی تاریخ را مطالعه کند و ببیند اگر فعالیت گروهک تروریستی منافقین با معیارهای دوگانه غرب توجیه و از آنان حمایت نمی‌شد یا اگر طالبان و القاعده در راستای منافع غرب تأسیس نمی‌شدند و به آنها مشروعیت داده نمی‌شد یا اگر برای برانداختن حکومت‌های قانونی نظیر حاکمیت بشار اسد در سوریه از گروه‌هایی همچون داعش و النصره حمایت نمی‌کرد، شاید امروز تروریسم تا این اندازه قدرت نمی‌گرفت.»

  • روحانی هنوز در حال بررسی كابینه است

    حسینعلی امیری:

    روحانی هنوز در حال بررسی كابینه است

    معاون پارلمانی رئیس‌جمهور می‌گوید: قطعاً خود آقای روحانی ارزیابی‌های خود را در زمینه انتخاب اعضای كابینه دارند، در این زمینه‌ بررسی‌هایی را خواهند داشت كه البته تا حدودی بررسی‌های خود را انجام داده‌‌اند و همچنان هم در حال مطالعه موضوع هستند. اما فعلا با كسی راجع به موضوع كابینه آینده صحبت نشده است.

  • روایت یک مجروح از حادثه تروریستی در مجلس

    یکی از مجروحان حادثه تروریستی تهران روز حادثه را این طور روایت می‌کند: «هیچ راه فراری نداشتیم. نه دیواری بود که در پشت آن پناه بگیریم و نه صندلی که به زیر آن برویم تا در امان باشیم. خودمان را روی زمین انداختیم اما آنها ما را گلوله‌باران کردند و وقتی فکر کردند کشته‌ شدیم از ما عبور کردند.»

  • پیام ویژه حمله تروریستی تهران از نگاه کیهان

    پیام ویژه حمله تروریستی تهران از نگاه کیهان

    «حادثه چهارشنبه نشان داد، برخی از معضلات، خود حاصل مذاکره و اعتمادند! به ویژه وقتی طرف مذاکره کشوری با مختصات آمریکا باشد. مگر معضل «داعش» در بحبوحه «مذاکرات» اتمی ساخته و پرداخته نشد؟»

  • مچکریم آقای ترامپ!

    مچکریم آقای ترامپ!

    تصمیمات ترامپ از زمان حضور در کاخ سفید تا به امروز به نفع ایران بوده است. ایران باید از فرصت ترامپ بهترین استفاده را یکند.