برای دسترسی به اخبار قدیمی‌تر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.
  • توصیه کرباسچی به روحانی

    توصیه کرباسچی به روحانی

    " معتمد ملت بداند که آگاهی و وجدان عمومی مردم بهترین قاضی است و حداقل همین انتخاب مردم در بحرانی‌ترین شرایط تبلیغاتی و سیل اتهام‌ها و ناسزاها بهترین گواه این آگاهی عمومی است."

  • داستان یک قرارداد

    داستان یک قرارداد

    راه طولانی که وزارت نفت ایران و توتال فرانسه برای امضای قرارداد پارس‌جنوبی طی کردند، حاصل راه طولانی‌تری است که دولت روحانی و مجموعه سیاستمداران میانه‌رو در ترکیب ۵+۱ برای دستیابی به توافق هسته‌ای طی کردند و علیرغم همه رخدادها و فشارها پس از امضا و اجرای برجام، در جهت محافظت از این میراث خرد و درایت بین‌المللی پا پس نکشیده‌اند.

  • بعيد مي‌دانم «کیمیا» دوباره بخواهد ادامه بدهد

    بعيد مي‌دانم «کیمیا» دوباره بخواهد ادامه بدهد

    «آزاردهنده‌تر تصميمي است که گفته مي‌شود خود کيميا گرفته است؛ اين که در ۱۹ سالگي و با يک نقره و يک برنز جهاني و يک برنز المپيک و البته کلي مصدوميت براي هميشه از ورزش حرفه‌اي و قهرماني خداحافظي کند. ديروز اين خبري بود که يکي از دوستان نزديک کيميا به «وقايع‌ اتفاقيه» داد: «با روحياتي که از کيميا مي‌شناسم، بعيد مي‌دانم که دوباره بخواهد ادامه بدهد. با او که حرف‌ مي‌زدم از اين حجم انتقاد و بي‌مهري ناراحت شده بود.»

  • "دو کلمه" توکلی با ولایتی

    "دو کلمه" توکلی با ولایتی

    احمد توکلی، رئیس پیشین مرکز پژوهش‌های مجلس در یادداشتی علی اکبر ولایتی را درباره مناقشه دانشگاه آزاد با وزارت علوم و اعتراض به غیرقانونی خواندن"مصوبه دانشگاه آزاد در اعلام ۲۸۰۰ کد رشته محل در دفترچه انتخاب رشته" مورد خطاب قرار داد.

  • روحانی نمی‌خواهد تدارکاتچی باشد

    ابراهیم اصغرزاده:

    روحانی نمی‌خواهد تدارکاتچی باشد

    «روحانی اینک از هر اصلاح‌طلبی اصلاح‌طلب‌تر است... حتی در صورت شکست برجام و هوا شدن دستاوردهای دیپلماتیک روحانی، کشور و جامعه ایرانی تحمل یک معجزه هزاره سوم دیگر را ندارد. روحانی ظاهرا بیش از اصلاح‌طلبان به موقعیت تاریخی خود واقف شده است. او دیگر شیخ اصولگرا نیست؛ اینک سیاستمدار ملی میهن‌پرست و اصلاح‌طلبی است که به کشور و اصلاح‌طلبان آبرو می‌بخشد.»

  • طوفان توییتری علیه «رژیم‌چنج»!

    طوفان توییتری علیه «رژیم‌چنج»!

    «رجویست‌»ها شب گذشته در سالنی در پاریس جمع شده بودند تا با حامیانشان که گروهی از سیاست‌مداران «سابق» اروپایی و و عربی بودند، در مورد لزوم « رژیم چنج» در ایران سخنرانی کنند.

  • ناطق نوری در دولت بعدی چه نقشی دارد؟

    ناطق نوری در دولت بعدی چه نقشی دارد؟

    «از سال ۷۶ به بعد او همیشه یک سوال بود: موضعش؛ آینده‌اش؛ تصمیماتش.»

  • واکنش زیباکلام به پیشنهاد آتش‌بس زاکانی

    واکنش زیباکلام به پیشنهاد آتش‌بس زاکانی

    «آغاز‌كننده اين حمله نه آقاي روحاني، نه اصلاح‌طلبان و نه طرفداران آقاي روحاني بودند. آغاز‌كننده اين آتش در حقيقت اصولگرايان تندرو بودند. آنها بودند كه بعد از پيروزي شگفت‌انگيز آقاي روحاني و ٢٤ ميليون راي ايشان دچار غيض و غضب شدند و به روحاني حمله كردند.»

  • ادعایی درباره فعالیت احمدی‌نژاد در شورای نگهبان

    ادعایی درباره فعالیت احمدی‌نژاد در شورای نگهبان

    «احمدی‌نژاد در شورای نگهبان هم فعالیت می‌کرد. البته نه به آن معنا که عضو شورای نگهبان باشد اما تعاملاتی بود و کارها و فعالیت‌هایی را به طور مختصر انجام می‌داد.»

  • چرا ترامپ از دولت ایران عصبانی است؟

    چرا ترامپ از دولت ایران عصبانی است؟

    "در شرایطی که یک دولت تندرو در آمریکا بر سرکار است و شماری از نظامیان که سابقه خصومت با ایران دارند سمت‌های مهمی در این دولت دارند، با اطمینان می‌توان گفت که ایران از نظر حقوقی و دیپلماتیک در بهترین موقعیت ممکن برای مقابله با زمینه سازی‌های حقوقی و دیپلماتیک برای هر ماجراجویی احتمالی قرار دارد."

  • درباره «دنیس مک کوئل»

    درباره «دنیس مک کوئل»

    دنیس مک‌کوئل از اساتید به نام حوزه ارتباطات جمعی و رسانه پنج شنبه گذشته در سن 82 سالگی درگذشت.

  • قصه «رقیه خانم» و «آقا ابراهیم»

    «داستان عکس»

    قصه «رقیه خانم» و «آقا ابراهیم»

    «رقیه خانم» سفره را پهن کرده و همین‌طور منتظر نشسته تا «آقا ابراهیم» کَندال آب را بیاورد و بنشینند، کنار هم «هواری مرغ» بخورند. همان غذای خوش‌عطر و طعم جنوبی. آقا ابراهیم از راه می‌رسد و آب تازه را می‌گذارد،‌ سر سفره و بگوبخندهای دونفریشان از همین‌جا شروع می‌شود.

  • واکنش عطاران به تحریم یک فیلم سینمایی

    واکنش عطاران به تحریم یک فیلم سینمایی

    «برای برخی از فیلم‌هایی که من در آن حضور داشتم، اتفاقی مشابه افتاده است و به نظرم خیلی نباید جدی گرفته شود اما امیدواریم و دوست داریم که در آینده و ان‌شاءالله از همین فیلم به بعد دیگر چنین اتفاقی نیفتد؛ چراکه بخش عظیمی از توجه به فیلم از بین می‌رود.»

  • شهرداری بدون روتوش

    شهرداری بدون روتوش

    «بحث‌ها درباره اشتباهات مدیریتی شهرداری تهران و اقدامات خارج از چارچوب قانونی در ۱۲ سال گذشته کم نیستند اما برخی از این موارد افکار عمومی را به‌ شدت درگیر و هزینه‌های زیادی را متحمل مدیریت شهری کرد.»

  • وقتی غارنشین‌ها و مظفرالدین‌شاه سلفی می‌گرفتند

    وقتی غارنشین‌ها و مظفرالدین‌شاه سلفی می‌گرفتند

    اگر معناي سلفي را به هر نحوي از «اعلام وجود من» نسبت دهيم، آنگاه قدمتي به درازاي تاريخ خواهد يافت؛ حتي آن زمان كه انسان‌هاي نخستين، اثر كف دست خود را بر بدنه غارها ثبت مي‌كردند.

  • خداحافظ رفیقِ ناباب!

    خداحافظ رفیقِ ناباب!

    " ۲۴ سال از ورود پراید به ایران سپری شده است و این خودرو همچنان جزو پرتیراژترین تولیدات داخلی کشور است. مشتری‌های ایرانی اما گزینه جایگزینی برای خرید خودرویی متفاوت ندارند."

  • "سازمان یافته"، نه "خودسر"

    "سازمان یافته"، نه "خودسر"

    "سردار ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور برای انجام دستور رئیس خود، احتیاجی به تحقیقات طولانی ندارد زیرا در شرایطی که سال‌هاست این ساز وکار تخریب شخصیت‌ها در مراسم عمومی فعال است و هم عمله‌های این حرکات موهن و هم آمرین آن مشخص هستند، دستگیری و مجازات آنان تنها احتیاج به کمی شجاعت و آزادگی دارد و بس."

  • دولت روحانی با این تندروی‌ها چه کند

    دولت روحانی با این تندروی‌ها چه کند

    پیروزی روحانی با رأی اکثریت مردم، به طور طبیعی باید به تب و تاب دوران رقابت‌های انتخاباتی پایان می‌داد تا دولت منتخب بتواند با آرامش به ایفای مسئولیت‌های قانونی و تعهدات انتخاباتی بپردازد. اکثریت اصولگرایان این قاعده رایج سیاسی جهان را پذیرفتند و حداکثر در نقش منتقد ظاهر شدند که رویه‌ای منطقی است اما اقلیتی از رقبای ناکام به تندروی خویش ادامه دادند و روند تخریب دولت منتخب و هنوز مستقر نشده را در پیش گرفته‌اند و روزبه روز بر دامنه هجمه خویش می‌افزایند.

  • بازی با جان بیمار با دستخط بد!

    بازی با جان بیمار با دستخط بد!

    «امان از بدخطی پزشکان؛ چرا که برخی نسخه‌ها هر چند بار هم که خوانده می‌شوند باز منظور پزشک را نمی‌رسانند. تازه داروخانه‌ها نیز از دستخط بد برخی پزشکان به ستوه آمده و در این بین بیماران درمانده هم مجبورند حد فاصل مطب تا داروخانه را دوباره طی کنند تا گره از نسخه‌شان باز شود. در این بین گاه اشتباهاتی هم پیش می‌آید که هزینه زیادی دارد: دارو‌ها جابه‌جا به بیمار داده می‌شود و جای این که بیماری او را درمان کنند، او را بیمارتر می‌کنند.»

  • زیباکلام: کابینه را سهمیه‌بندی نکنید!

    زیباکلام: کابینه را سهمیه‌بندی نکنید!

    صادق زیباکلام گفت: زنان قطعا باید در کابینه روحانی حضور جدی داشته باشند. خانم ابتکار علیرغم بودجه بسیار ناچیز سازمان محیط زیست موفق بوده است. علاوه بر او رییس‌جمهور باید خانم مولاوردی و اشخاص دیگر نظیر این دو نفر را وارد کابینه کند.

  • چرا ظریف باید وزیر خارجه بماند؟

    چرا ظریف باید وزیر خارجه بماند؟

    «ظریف در همان روزهای نخست و شاید در ایامی که هم از بیرون تحت فشار بود و هم به ناروا از داخل، از وزارت انصراف می‌داد. او اما این روزها مصمم و با جدیت در حال سفرهای متعدد به اروپا در جهت تقویت منافع ایران است؛ امری که می‌توان آن را این گونه تعبیر و تفسیر کرد که ظریف حداقل از تخریب و این طور مسائل ترسی ندارد و این گونه مسائل مانعی برای او به شمار نمی‌آید.»

  • او يك پزشك بود؛ بدون مرز؛ از خاك تا خدا!

    این روایت زندگی پزشک خانم فیلیپینی است که در مدت ٨ سال جنگ و بمباران دزفول شبانه‌روز به مصدومان رسیدگی کرد.

  • پیوس: ناصر محمدخانی هنوز زیر آوار است

    پیوس: ناصر محمدخانی هنوز زیر آوار است

    «ناصر (محمدخانی) بد آورد و بازی زندگی را باخت. انصافا زندگی روی خوش به او نشان نداد. خودش هم البته اشتباهاتی داشت وگرنه می‌توانست به یک مربی موفق بدل شود. کم و بیش تلفنی با هم صحبت می‌کنیم و جویای حالش هستم. ناصر هنوز زیر آوار است.»

  • ادبیات عامیانه، از شاهنامه تا هزار و یک شب

    «ادبیات عامیانه پیوندی جاودانه با قصه دارد. هیچ گونه ادبی دیگری نمی‌تواند جایگاه قصه را در ادبیات داستانی بگیرد. در واقع آثار بزرگ ادبیات عامیانه عبارت هستند از مجموعه بزرگی از قصه‌ها که به واسطه بهانه‌ای در کنار هم جمع شده‌اند.»

  • مردم چیز دیگری می‌گویند!

    "دو جریان سیاسی، همدیگر را متهم می‌کنند، به اختلافات دامن می‌زنند، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را طبق میل خودشان معنی می‌کنند، اصول و آرمان‌های انقلاب را به نفع و خواست و اراده خودشان مصادره می‌کنند و حتی درباره مردم و خواسته‌های مردم سخن می‌گویند."

  • لطفا دست سانسورچی‌ها را باز نکن رامبد جان!

    لطفا دست سانسورچی‌ها را باز نکن رامبد جان!

    «این چه معنایی جز رسمی‌سازی بی‌ادبی دارد؟ آیا خنداندن به هر وسیله‌ای می‌تواند هدف باشد؟ بی‌ادبی از هر زبانی و در مورد هر فردی پسندیده نیست. این راه، راهی است که می‌تواند به مصداق دادن به دست سانسورچی‌ها ختم شود. این راه درستی نیست آقای جوان! این چه راهی است که می‌روید؟»

  • آتش به اختیار، خودجوش، اخلاق گرا و قانونمند!

    آتش به اختیار، خودجوش، اخلاق گرا و قانونمند!

    «پایه‌های اعتدال فرهنگی در گفتمان دولت تدبیر و امید که در امتداد گفتمان امام و رهبری و مبانی انقلاب اسلامی تعریف شده، بر ۴ عنصر دیانت، عقلانیت، عدالت و انسجام فرهنگی استوار است و انسجام فرهنگی می‌تواند ما را از خطر اختلال برهاند. بعد از فصل‌الخطاب مقام معظم رهبری، مجادله، مناقشه، تخریب و انگ‌زنی عدول از این گفتمان و ظلم بزرگی در حق رهبری و ملت است. بهترین مرجع برای تفسیر سخنان رهبر انقلاب مراجعه به بیانات خود ایشان است.»

  • شاملویی كه طرفدار بارسا و مارادونا بود!

    بامداد به روایت آیدا:

    شاملویی كه طرفدار بارسا و مارادونا بود!

    «فوتبال خوب را دوست مي‌داشت و انيميشن را هم. عاشق انيميشن‌هاي خوب بود كه آن زمان از تلويزيون مي‌ديديم. آميزه‌اي از ظرافت و سرعت و تجلي ناممكن‌ها در ذروه امكان... از اول طرفدار بارسلونا بوديم چون بازيكن‌هايش خيلي پرجوش و پرشور بودند! فوتبالش ديدني بود، برزيل و آرژانتين هم. پله را دوست داشتيم و مارادونا را با شيطنت‌هايش! و بازي‌هاي خوب تيم‌هاي ايران را.»

  • ایران پس از داعش

    ایران پس از داعش

    «کار برای دیپلمات‌های ایران پس از داعش سخت‌تر از قبل می‌شود. آن چه مهم‌تر از انتخاب یک سیاست خارجی درست است، باور به مردم و دولتی است که آنان برگزیده‌اند. مردم نشان داده‌اند پای انتخاب‌های خود می‌ایستند. نادیده‌ گرفتن خواسته‌های مردم در مسائل بین‌المللی کار را سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌کند. دولت‌هایي موفق‌اند که مردم را در پیروزی و شکست ‌خود شریک می‌کنند.»

  • روحانی "بهشتی" است؟

    روحانی "بهشتی" است؟

    صادق زیباکلام در تحلیلی از تفاوت میان شهید بهشتی و حسن روحانی گفت: یک تفاوت عمده و جدی میان شهید بهشتی و آقای روحانی وجود دارد و آن این است که در آن مقطع آن ادبیات یک مقدار زیادی توانسته بود مخاطبانی را برای خودش حذب و جلب کند. اما به دلیل اینکه تحصیلات مردم بالاتر رفته و توسعه سیاسی اتفاق افتاده، شبکه‌های اجتماعی فعال شده‌اند، ادبیات رادیکالی که علیه مرحوم بهشتی تاحدودی نتیجه داده بود، مطلقا نتوانسته در این ایام مخاطبی را جذب و جلب کند. ضمن اینکه عکس این هم اتفاق افتاده است.