• شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۵ / ۰۸:۱۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95080100022
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

توسط یک شرکت فناور صورت گرفت؛

تولید نان‌های غنی با فرآوری سبوس غلات

تولید نان‌های غنی با فرآوری سبوس غلات

یکی از شرکت‌های فناور کشور توانسته است با تولید فرآورده‌های غنی‌سازی نان و فرآوری سبوس غلات به بهبود سلامت نان و غنای نان‌های تولیدی کمک کند.

به گزارش ایسنا، عبدالحسین جلالی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید مکمل‌ها و غنی‌کننده‌های سبوس نان و غلات گفت: این واحد تولیدی به صورت اختصاصی انواع مکمل‌های غذایی، بهبود دهنده نان و اصلاح کننده آرد وسبوس فرآوری شده را تولید و روانه بازار تجاری کرده است.

وی با بیان این‌که تولید محصولات مطابق با فرآیند بررسی بازار و بوده است، افزود: ضمن استفاده از مواد اولیه مرغوب و مورد تائید سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد کشور استفاده سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد ISO9001:2008 مستقر شد و این گواهینامه از شرکت DAS انگلستان دریافت شد.

این فعال فناور به طیف متنوع تولیدات این شرکت اشاره کرد و افزود:  سبوس فرآوری شده گندم، برنج، جو و جو دوسر تحت عنوان مدیسه، استارج یا همچنین اصلاح کننده آرد وبهبود دهنده نان، پرمیکس غنی‌سازی آرد برای انواع نان‌های خبازی با عنوان پونان، مخلوط سبوس فرآوری شده با دانه‌های روغنی و سبزیجات مدیسه و همچنین انواع نان‌های حجیم، نیمه جیم و خشک چاریس از تولیدات این شرکت فناور هستند.

وی به توانمندی تولید سبوس فرآوری شده اشاره کرد و افزود: برای اولین بار در کشور دانش فنی تولید سبوس فرآوری شده به روش تخمیری را کسب کردیم و با این روش مقدار اسید فیتیک سبوس بعد ار فرآوری تا حد محدوده استاندارد (کمتر از ppm500) کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله خواص سبوس فرآوری شده کاهش میزان اسید فیتیک در سبوس است که سبب بهبود جذب ریزمغذی‌هایی نظیر آهن و کلسیم شده است که در نتیجه ابتلا به پوکی استخوان  و کم خونی را کاهش می‌دهد.

جلالی، به خواص سبوس گندم اشاره کرد و افزود: سبوس گندم ضمن جلوگیری از بیماری‌های کلون بخصوص سرطان روده، به  کاهش کلسترول، درمان فشار خون بالا، کمک به کنترل دیابت نوع دو، کمک به کاهش وزن و  تسهیل حرکات دودی شکل دستگاه گوارش کمک می‌کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی با اشاره به اثر ویژه غنی‌سازی نان با آهن و اسیدفولیک بدون تغییر در رنگ و طعم نان، اظهار کرد: آهن از عناصر ضروری برای بدن بوده و کمبود آن باعث بروز عوارضی چون تأخیر تکامل و هماهنگ شدن رشد کودک، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی، کاهش فعالیت بدنی، ظرفیت یادگیری و خستگی زودرس ناشی از کم خونی، بروز عوارض گوارشی و همچنین نقایص مادرزادی لوله عصبی می‌شود.

این فعال فناور، بهبود دهنده نان استارج را یکی دیگر از تولیدات این شرکت عنوان کرد و افزود: بهبود دهنده‌ها ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در تمام مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفیت محصول نهایی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: بهبود قدرت آردهای ضعیف، افزایش عمر نان و نیز کاهش چسبندگی نان بر روی سنگ یا دستگاه پخت از مزایای استفاده از استارج هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha