• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96031608513
  • خبرنگار : 71456

تولید خاک مصنوعی مشابه خاک کره ماه

تولید خاک مصنوعی مشابه خاک کره ماه

یک شرکت متخصص در حفاری سیارک‌ها، خاکی(dirt) تولید کرده که شبیه مواد موجود بر روی سیارک‌ها و کره ماه است.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، شرکت آمریکایی"صنایع اعماق فضا" (Deep Space Industries) به تازگی 3.5 گالن(13 لیتر) از این خاک را تحویل ناسا داده است.

می‌توان از خاک فضایی شبیه‌سازی‌ شده برای آزمایش فناوری‌های فضایی مانند فناوری‌های دخیل در استخراج فلزات جهت چاپ سه‌بعدی اشیا، تولید اکسیژن برای پشتیبانی از حیات و بررسی اثرات بالقوه ذرات غبار ماه و سیارک‌ها بر روی سلامتی انسان بهره برد.

صخره‌های موجود بر روی اجرام کیهانی "سنگ پوش"(regolith) نام دارند و می‌توان با استفاده از فهرست خاصی از مواد حفاری‌شده بر روی زمین، آن‌ها را شبیه‌سازی کرد.

این امر به دانشمندان در انجام آزمایش‌ها و همچنین آزمودن تجهیزات خود جهت حفاری منابع مفید در فضا کمک خواهد کرد.

شرکت "صنایع اعماق فضا" برای تولید این خاک، ترکیب معدنی شهاب‌سنگ‌ها را تحلیل کرد زیرا این ترکیب، تنها ماده موجود در مقادیر بزرگ بر روی زمین است که از اجرام سیاره‌ای دیگر نشات گرفته است.

هنگام تحلیل شهاب‌سنگ‌ها، دانشمندان صخره‌هایی با محتوای معدنی مشابه بر روی زمین را یافتند و آن‌ها را به پودر تبدیل کردند. آن‌ها سپس پودرها را در نسبت‌های مناسب با یکدیگر مخلوط کردند تا ترکیبات معدنی انواع خاصی از سیارک‌ها را شبیه‌سازی کنند.

خاک مصنوعی جدید به دانشمندان ناسا کمک خواهد کرد مواد کشف‌شده در فضا را به عناصر مفید از جمله سوخت، اکسیدکننده سوخت، آب، هوا و حتی قطعات یدکی برای استفاده در فضا تبدیل کنند.

محققان این آژانس همچنین از این خاک برای تولید فناوری‌های فضایی جهت حفاری منابع موجود بر روی ماه و سیارک‌ها در ماموریت‌های آینده استفاده خواهند کرد تا دیگر نیازی به انتقال چنین منابعی از زمین به این اجرام کیهانی نباشد. 

شرکت "صنایع اعماق فضا" از دانشجویان دانشگاه فلوریدا مرکزی برای آزمایش و تایید ویژگی‌های فیزیکی این خاک مصنوعی کمک گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha