• شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96070804233
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

سرپرست بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی:

هدف اقتصاد مقاومتی تغییر نگرش از منابع‌بنیان به دانش‌بنیان است

هدف اقتصاد مقاومتی تغییر نگرش از منابع‌بنیان به دانش‌بنیان است

سرپرست بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی گفت: نقش نخبگان، یادآوری به مسئولین، مطالبه‌گری جدی و تسریع کننده در رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان است.

حسن هاشمی زرج‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اگر بخواهیم به نقش نخبگان در تحقق اقتصاد مقاومتی با رویکرد ملی و استانی توجه کنیم، نخبگان در سه عرصه مطالبه‌گری، فرهنگ‌سازی و اقدام مستقیم می‌توانند ورود پیدا کنند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در عرصه مطالبه‌گری برای تحقق اقتصاد مقاومتی، راهکارهایی را به مسئولین اجرایی کشور پیشنهاد کردند، افزود: یکی از این راهکارها، کاهش خام‌فروشی است.

سرپرست بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی بیان کرد: هدف اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان، تغییر نگرش و رویکرد از منابع بنیان به دانش بنیان،  شفافیت در نظام اطلاعاتی، اصلاح نظام مالیاتی و اصلاح شبکه بانکی است.

هاشمی زرج‌آباد ادامه داد: در عرصه فرهنگ سازی نیز  نخبگان، به عنوان افرادی که تأثیرگذاری زیادی در جامعه دارند و جامعه به آنان اعتماد دارد، می‌توانند در ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی نقش فعالی داشته باشند.

نقش مؤثر نخبگان در استفاده از تولیدات داخلی

وی با بیان اینکه نخبگان باید در اصلاح الگوی مصرف سرآمد باشند، اظهار کرد: پایبندی عملی به مصرف تولیدات داخلی که رسانه‌ها نیز بسیار به آن می‌پردازند، باید از حالت شعار خارج شده و نخبگان در زمینه‌های مختلف در واقع بتوانند فرهنگ‌سازی کنند.

سرپرست بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی ادامه داد: برای اینکه جامعه برای استفاده و مصرف کالاهایی که در کشور تولید می‌شود، تشویق و ترغیب شود، قطعاً نخبگان می‌توانند به رونق و شکوفایی کمک کنند.

هاشمی زرج‌آباد بیان کرد: در عرصه اقدام مستقیم نیز از نخبگان انتظار داریم به عنوان صاحبان استعدادهای برتر، نقش فعالی داشته باشند، افزود: در تولید علم اگر بخواهیم در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم و جایگاه جهانی خود را ارتقا دهیم، باید به تقویت بنیه علمی کشور کمک کنیم.

وی با بیان اینکه این نقش نخبگان است که فعالیت‌های پژوهشی را به سمتی سوق دهند که نیاز واقعی کشور باشد، تصریح کرد: بحث دیگر تقویت و هدفمندسازی اردوهای جهادی است که باعث می‌شود نخبگان، مشکلات و نیازهای واقعی کشور را بشناسند و برای برون رفت از آن مشکلات و چالش‌ها، خود راهکار عملی را ارائه کنند.

رهایی از اقتصاد تک محصولی، یکی از ویژگی‌های اقتصاد دانش بنیان

سرپرست بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی اظهار کرد: از تمام مباحث مهم‌تر بحث کارآفرینی است که یک اهتمام ویژه از طرف نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر را در حوزه شرکت‌های دانش بنیان می‌طلبد که ارزش افزوده بالایی دارند.

هاشمی زرج‌آباد با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های اقتصاد دانش بنیان می‌تواند رهایی از اقتصاد تک محصولی باشد، یادآور شد: چرا که یکی از برآیندهای اقتصاد دانش بنیان این است که می‌توانیم در زمینه‌های مختلف که تولید و اشتغال پایدار را به دنبال دارد، صاحب توانمندی شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha