محمدرضا هدایتی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه بیشتر بانک های دولتی و غیردولتی به علت اینکه میزان مصارف آن ها بیشتر از منابع هستند در پایان هر سال از سوی بانک مرکزی جریمه می شوند، اظهارکرد: در واقع این جریمه ها اجحافی در حق بانک های دولتی واقع در مناطق محرومی همچون خراسان شمالی است.
وی افزود: در حقیقت میزان درآمد مردم این استان بسیار پایین است و همین امر موجب می شود تا میزان وجوهی که در بانک ها سرمایه گذاری می کنند از میزان تسهیلاتی که دریافت می کنند بسیار کمتر است.
هدایتی با بیان اینکه هر ساله بانک های دولتی حجم زیادی از تسهیلات تکلیفی را به متقاضیان پرداخت می کنند، ادامه داد: به عنوان مثال در سال گذشته به ۱۲ هزار و ۵۲۷ پرونده رقم شش هزار و ۶۱۴ میلیارد وام ازدواج توسط بانک های دولتی استان پرداخت شده است.
وی در ارتباط با پرداخت تسهیلات کرونایی نیز بیان کرد: هشت هزار و ۱۱۱ فقره وام آسیب دیدگی از کرونا به بانک های دولتی و غیردولتی استان ارجاع شده است که میزان پرداختی تسهیلات ۷۶۹ میلیارد ریال بوده است.
به گفته این مقام مسئول به پنج هزار و ۳۰ فقره پرونده ودیعه مسکن ۷۴۸ میلیارد ریال تسهیلات طی سال گذشته پرداخت شد.
وی با اشاره به میزان مصارف به منابع بانک های دولتی و غیردولتی خراسان شمالی گفت: نسبت مصارف به منابع بانک های این استان بین ۷۰ تا ۷۵ درصد است.
رئیس شورای هماهنگی بانک های خراسان شمالی افزود: میزان مصارف به منابع در سال گذشته ۱۱۲ درصد بوده اما همچنان میان مصارف و منابع استان اختلاف زیادی وجود دارد و همین امر موجب می شود تا در پایان هر سال بانک مرکزی بانک ها را جریمه کند.
انتهای پیام