در بیانیه فراکسیون حقوق بشر تاکید شد

هر نوع عملیات تروریستی و اقدامات گروههای افراطی خشونت گرا محکوم است

فراکسیون حقوق بشر مجلس شورای اسلامی در بیانیه ای هر نوع عملیات تروریستی و اقدامات گروه های افراطی خشونت گرا بویژه حادثه دردناک قندوز در افغانستان را محکوم و تاکید کرد که هدف قرار دادن افراد غیرنظامی، شامل زنان و کودکان در تناقض با حقوق بین‌الملل و بویژه حقوق بشر و حقوق بشردوستانه است.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه فراکسیون حقوق بشر مجلس به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

ماه ربیع الاول یادآور میلادی پر از خیر و مهربانی برای تمام جهانیان است. میلاد پیامبری که همه او را محمد امین می دانستند و در کنارش احساس امنیت و صلح و دوستی داشتند.

او که پیام‌آور توسعه روابط دوستانه میان ملت‌ها بر پایه احترام به اصولی همچون حقوق برابر و رفع تبعیضات ناروا بود. پیامبر عظیم الشانی که در آموزه‌هایشان به جامعه بشریت، اقدامات تعصب‌انگیز و افراطی خشونت‌گرا به شدت محکوم بوده است . بدون شک جنگ و منازعات مسلحانه می‌تواند منجر به تندروی و اشاعه افراط‌گرایی خشونت بار شود و توسعه جوامع انسانی و سلامت بشر را به خطر بیندازد.

لذا مسئولیت اولیه هر کشور اطمینان از فراهم کردن زندگی مسالمت‌آمیز و بدور از خشونت و در پرتو امنیت کامل است به نحوی که اطمینان حاصل کنند اقدامات کافی برای مبارزه با افراط‌گرایی خشونت بار انجام می‌شود.

لذا هر نوع عملیات تروریستی و اقدامات گروه های افراطی خشونت گرا بویژه حادثه دردناک قندوز کشور برادر و دوست افغانستان رامحکوم می‌کنیم و تاکید می کنیم هدف قراردادن افراد غیرنظامی، شامل زنان و کودکان در تناقض با حقوق بین‌الملل و بویژه حقوق بشر و حقوق بشردوستانه است.

بدون شک، تخریب و حملات به حرم‌ها و مکان‌های مذهبی و همچنین مکان‌های فرهنگی در تناقض آشکار با آموزه های دین مبین اسلام و حقوق بین الملل است که به هیچ وجه قابل قبول نیست و هر انسان آزاده ای آن را محکوم می کند.

 در خاتمه از تمامی کشورهای اسلامی و خواهران و برادران مسلمان مصرانه می‌خواهیم با همدیگر علیه افراط گرایی خشونت‌بار در تمامی اشکالش و نیز علیه خشونت های فرقه‌ای متحد شویم و پیام صلح و دوستی پیامبر عظیم الشان اسلام را به گوش جهانیان برسانیم.»

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400072114906
  • خبرنگار : 71234