نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «مصاحبه با دکتر محمد دهقانی «عضو هیئت علمی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان – دانشگاه تهران »، «گرمایش اهمی»، «دستگاه سورتینگ»، «فرایندهای غشایی در صنعت غذا»، «تاریخچه و خط تولید پفک»، «استانداردهای ملی رنگ‌ها در صنایع غذایی»، «دستگاه اکسترودر و انواع آنها» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می‌خوانیم.
شماره سوم نشریه علمی دانشجویی«صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و مدیر مسئولی طه عبدالملکی و سردبیری دنیا فرج‌زاده به صورت گاهنامه منتشر شده است.
علاقه‌مندان برای مشاهده فایل کامل نشریه به سایت نشریه به آدرس foodsj.ut.ac.ir  مراجعه کنید.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1400080503440
  • خبرنگار :