تفکر متفاوت یک فرمانده

شاید بر خلاف قوانین فرماندهی باشد که یکباره یک فرمانده بلند شود و به تنهایی خودش را سپر توپ و تانک دشمن کند؛ از آن نظر که یک گردان متکی به فرمانده است و فرمانده اگر شهید شود یا به هر دلیلی از یگان جدا گردد، آن گردان سست و ضعیف می‌شود.

به گزارش ایسنا، اکبر عاطفی همرزم شهید حاج حسین اسکندرلو در خاطره‌ای با اشاره به این که حاج حسین به لحاظ بلوغ فکری و مشارکت در کار عملیاتی، بالغ بود، روایت می‌کند:او تفکر نظامی را کاملا  از بَر بود. اولین بار که مجروح شد فرماندهی گردان سلمان را بر عهده داشت. کارش در عملیات «خیبر»  زبانزد عام شد و موجب روحیه پیدا کردن بچه‌ها. او در دل تاریکی دل به دریا زد و با شجاعت تمام بر ترس غلبه کرد، بلند شد و آرپیجی به دست، تانک‌های عراقی را در ولوله و ترس و نابودی جای داد؛ این کار او چنان جرأتی در دل دیگر بچه‌ها  انداخت که همه یکباره لبیک گویان با او همراه شدند.

*مروری بر دستاوردهای داخلی و خارجی عملیات خیبر

کار حاج حسین در آن عملیات، کارستان بود. شاید بر خلاف قوانین فرماندهی باشد که یکباره یک فرمانده بلند شود و به تنهایی خودش را سپر توپ و تانک دشمن کند؛ از آن نظر که یک گردان متکی به فرمانده است و فرمانده اگر شهید شود یا به هر دلیلی از یگان جدا گردد، آن گردان سست و ضعیف می‌شود.

*سالروز شهادت «حسین اسکندرلو»

اما شهید اسکندرلو گویی واهمه‌ای از این اتفاق نداشت. او به شجاعت تک تک رزمنده‌ها ایمان داشت و جایی که تشخیص می‌داد، عمل می‌کرد. او برای پیشرفت و پیشبرد عملیات، هر کاری را انجام می‌داد.

حاج حسین اسکندرلو، نبوغ خاص و قدرت تفکر و فرماندهی‌اش را به تمام فرمانده‌های رده بالا ثابت کرده و این ویژگی‌ها را تماما از آن خود کرده بود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1400082015658
  • خبرنگار : 71451