به گزارش ایسنا، در حالی که تیم ملی بوکس ایران خود را برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو آماده میکند، فدراسیون نیز در بحبوحه برگزاری انتخابات قرار دارد که باید دید آیا حسین ثوری میتواند در ادامه راه نیز سکان دار بوکس کشور باشد یا خیر؟ رئیسی که در کنار ضعفهای نحوه ریاستش، دستاورهای قابل توجهی هم داشته است.
زمانی که حسین ثوری به عنوان رئیس فدراسیون روی صندلی ریاست نشست، بسیاری معتقد بودند که او نه تنها نمیتواند دستاوردی برای بوکس ایران داشته باشد، بلکه حتی دوران چهار ساله ریاست خود را نیز نمیتواند تا انتها سپری کند؛ اتفاقی که برعکس انتظارات رخ نداد و بعضا نتایجی در دوران ثوری حاصل شد که در بوکس کشور بی سابقه و یا بعضا کم سابقه بود.
در اوایل دوران ریاست حسین ثوری حواشی بسیاری داخل و بیرون فدراسیون بوکس وجود داشت که هم اکنون نیز در برخی از موارد خودنمایی میکند، اما رفته رفته شرایط در فدراسیون نه در حد عالی بلکه تاحدودی سر و سامان گرفت که تیم ملی بتواند اردوهای خود را در فضایی آرامتر برگزار کند.
عزل و نصبهای پر تعداد از سمتهای مختلف فدراسیون و کادرفنی تیمهای ملی بوکس، همگی از جمله موضوعاتی بودند که در ابتدای دوران ریاست ثوری نشان از یک مدیریت سردرگم در راس فدراسیون بود. اینکه حسین ثوری در دوران ریاست خود ضعفهای بسیاری در زمینههای مختلف از جمله اسپانسرینگ، استانها، ردههای پایه و ... داشته است بر هیچکس پوشیده نیست، اما مسلما منطقی هم نیست که اتفاقات خوب رخ داده در دوران ریاست او نادیده گرفته شود.
داشتن اعزامهای منظم در همه ردههای سنی، برگزاری چندین اردوی مشترک برای تیم ملی بوکس در داخل و خارج کشور با تیمهای خوب مانند ازبکستان، کسب مدالهای مختلف آسیایی در رقابتهای ردههای سنی، کسب بهترین نتیجه ۱۶ سال اخیر تیم ملی بزرگسالان در رقابتهای قهرمانی آسیا و در راس آنها هم طلسم شکنی بوکس ایران در مسابقات جهانی و کسب نخستین مدال رقابتهای جهانی، همگی از جمله دستاوردها و موفقیتهایی است که در دوران ریاست ثوری به دست آمده است.
البته با همه این صحبتها هم نباید نقدهایی که کارشناسان بوکس به نحوه ریاست ثوری دارند را نیز نادیده گرفت. او در انتخابات گذشته وعدههایی چون آوردن اسپانسر میلیاردی، رسیدگی به استانها، آینده سازی و از همه مهمتر راه اندازی بوکس بانوان را داده بود که نتوانست به این وعدههای خود جامه عمل بپوشاند.
با همه این صحبتها، باید دید رئیس جدیدی که به روی کار خواهد آمد، میتواند این مسیر را ادامه دهد یا خیر؛ موضوعی که نیازمند نگاه باز و جامع خانواده بوکس، برای انتخاب کاندیدای اصلح است تا ریاست چهار سال آینده این رشته المپیکی رابر عهده بگیرد.
انتهای پیام