در خراسان جنوبی:

از الزامات برق رسانی به معادن تا بدهی میلیاردی مشترکان به شرکت برق

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه برق رسانی معادن به فراخور سرمایه گذاری در معادن بوده و گاهی نیازها در معادن مختلف متفاوت است، افزود: اولویت برق رسانی بسته به نیاز احساس می‌شود و مطالعات براساس نیاز معدن و قدرت برق و مشخصات فنی انجام شده و اقدامات متناسب صورت می‌گیرد.  

مهدی دادگر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تامین برق معادن باتوجه به محل فعالیت معادن که عرصه‌های گسترده‌ای را در استان شامل می‌شود و بعد مسافت دارد برعهده متقاضی است.

وی ادامه داد: براساس قانون، تامین برق متقاضیان خارج از محدوده خدمات شهری و روستایی به عهده متقاضی است؛ معدن یا هر سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف اگر تقاضای برق داشته باشد، به فراخور میزان نیاز به برق برای کار تولیدی و صنعتی، لازم است احداث شبکه و تاسیسات مورد نیاز برای اتصال به فنی ترین نقطه شبکه را برابر مطالعات اجرایی کند.

دادگر تصریح کرد: در این راستا تاکنون در سطح استان بالغ بر ۳۰ الی ۴۰ معدن برقدار شده‌اند که بالغ بر ۱۰ هزار کیلو وات ظرفیت برق مصرفی معادن بوده و در ۱۱ شهرستان پراکنده‌اند.

وی با بیان اینکه برق رسانی معادن به فراخور سرمایه گذاری در معادن بوده و گاهی نیازها در معادن مختلف متفاوت است، افزود: اولویت برق رسانی بسته به نیاز احساس می‌شود و مطالعات براساس نیاز معدن و قدرت برق و مشخصات فنی انجام شده و اقدامات متناسب صورت می‌گیرد.  

دادگر از مطالبه ۶۰ میلیارد تومانی شرکت برق استان از مشترکان خود گفت و ادامه داد: بیشترین مطالبات به ترتیب مربوط به دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها، شرکت‌های آب و فاضلاب، مخابرات، مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی است.

وی بیان کرد: اکنون زیرساخت‌های پرداخت مجازی فراهم شده و با نصب اپلیکیشن برق من و ثبت شناسه قبض می‌توان میزان مصرف را بررسی کرد؛ برای نصب این اپلیکیشن می‌توانند از طریق لینک https://cafebazaar.ir/app/com.pdpsoft.android.saapa و یا آدرس https://bargheman.com/mobile-app  اقدام کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400121713157
  • خبرنگار :