پخت زولبیا و بامیه «ماه رمضان» - شیراز

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل‌توجهی پیدا می‌کند. زولبیا و بامیه در شهرهای مختلف کشورمان از جمله شیراز طرفداران بسیاری دارد و کارگاه‌های شیرینی پزی در ماه رمضان، بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

      

  • جمعه/ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: عکس-فارس
  • کد خبر: 1401020200680
  • خبرنگار : 30081