انتشار شماره جدید نشریه دانشجویی «گامافود»

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، شماره چهارم گاهنامه «گامافود» را منشتر کرد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، لبنیات، شیر، فرآورده‌های تخمیری شیر، پنیر، کشک، دوغ، کره و خامه محصولات لبنی است که در این شماره نشریه مطالبی درباره آن می‌خوانیم.

گامافود با مدیرمسئولی جواد جوادیان و سردبیری محمدامین جعفری منتشر می‌شود و علاقه‌مندان برای دریافت نسخه الکترونیکی این نشریه می‌توانند به آدرس http://fasau.ac.ir/fa/page/187/%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401021912150
  • خبرنگار :