به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، طی ۷ ماه گذشته، ناظرین بهداشتی شبکه دامپزشکی اسفراین ضمن بازدید از ۴ هزار و ۱۱۰ مرکز عرضه فرآورده های خام دامی، مقدار ۲ تن فرآورده خام دامی را به علت عدم رعایت شرایط بهداشتی از جمله عدم رعایت تاریخ انقضاء، فاسد بودن و ... از چرخه مصرف انسانی خارج کردند.
از این مقدار فرآورده خام دامی مانند انواع گوشت سفید و قرمز فاسد تاریخ گذشته، آلایشات و... ۴۶۶ کیلوگرم انواع فرآورده مورد قضاوت معدوم شدن و یک هزار و ۵۳۶ کیلوگرم اجازه مصرف مشروط داده شد.
در مدت مذکور ۳۶ واحد عرضه غیر بهداشتی شناسایی و تعداد ۵ متصدی عرضه نیز به علت تکرار در تخلفات بهداشتی دامپزشکی به مراجع قضایی معرفی شدند.
شهرستان اسفراین دارای بیش از ۲۴۰ واحد عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی، مرغ فروشی، فرآورده های پروتئینی، ماهی فروشی، جگرکی، رستوران، فروشگاه های زنجیره ای و ... است که به صورت مستمر توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازدید قرار می گیرند.
انتهای پیام