تولید غلات و شبه غلات فراسودمند برای بیماران دیابتی

یک شرکت فناور موفق به توسعه تولید محصولات فراسودمند کشاورزی (کینوا) برای بیماران دیابتی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری ثامن، سحر ضمانی مقدم مدیرعامل این شرکت فناور، با بیان اینکه کینوا در دنیا بعنوان خاویار گیاهی شناخته شده است و به دلیل داشتن فیبر، آهن و تمام اسید آمینه‌های ضروری بدن ارزش غذایی بالایی دارد، گفت: کینوا بعنوان یک غذای مکمل در سبد خانوار قرار می‌گیرد و جایگزینی برای محصولات استراتژیکی چون گندم تعریف نمی‌شود، این محصول با توجه به اینکه جدید است، فعلا در نوع خودش بی‌رقیب است و جامعه هدف برای مصرف این محصول در کشور حدود 20 میلیون نفر تخمین زده می‌شود.

ضمانی مقدم ادامه داد: این محصول به دلیل وجود انواع پروتئین‌های ضروری بدن و نوع عدد شاخص گلایسمیک یا شاخص قندخون در آن، برای مصرف بیماران دیابتی مناسب است و می‎‌تواند جایگزین مصرف برنج در برنامه غذایی این افراد شود و همچنین به دلیل عدم وجود گلوتن برای بیمارانی که امکان مصرف محصولات گلوتن‌دار و غلاتی مانند گندم و جو را ندارند، نیز مناسب است.

وی افزود: این محصول با توجه به میزان فیبر، آهن و پروتئین بالا و از طرفی دیگر با توجه به قیمت مناسب آن نسبت به برنج، می‌تواند در سبد غذایی خانوارها بعنوان یک گزینه جدید با بهره غذایی و پروتئینی بالا، قرار گیرد.

مدیرعامل این شرکت فناور گفت: ما با استفاده از خدمت مشارکت و سرمایه‌گذاری صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن  توانستیم بخشی از هزینه‌های خرید محصول، فرآوری و پوستگیری و آسیاب و تولید آرد کینوا و نهایتا استفاده در فرمولاسیون‌های تخصصی صنایع تبدیلی را پوشش دهیم. مسیر اخذ این خدمت عالی بود و نتیجه بسیار خوبی برای ما داشت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401090905876
  • خبرنگار : 30057

برچسب‌ها