روایت ریچارد برانسون از حضور ناگهانی ماسک در خانه‌اش

نیمه‌شب بیدار شدم و ایلان ماسک را پابرهنه در آشپزخانه دیدم!

ریچارد برانسون، بنیانگذار شرکت فضایی "ویرجین گلکتیک" اخیرا داستان عجیبی درباره دیدن ایلان ماسک در آشپزخانه خانه‌اش در نیومکزیکو در نیمه‌های شب و قبل از انجام اولین پرواز فضایی‌اش تعریف کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای، آقای برانسون در مصاحبه اخیر خود گفته است که مالک توییتر و تسلا کاملا پابرهنه و در حالیکه فرزندش X Æ A-۱۲ را در آغوش گرفته بود به خانه او آمده بود و ظاهراً آمده بود تا قبل از انجام مأموریت رفتن به فضا برایش آرزوی موفقیت کند.

برانسون گفت که نیمه شب برای ریختن یک فنجان قهوه به طبقه پایین رفته و ناگهان ایلان ماسک در آنجا حضور داشته و وی را غافلگیر کرده است.

آقای برانسون به مجله ساندی تایمز گفت: او با نوزادش آنجا بود. اساسا او یک «حیوان شبگرد» است. او واقعا شب‌ها نمی‌خوابد و روزها می‌خوابد. ما چای درست کردیم و بیرون زیر ستاره‌ها نشستیم و صحبت کردیم.

آقای برانسون به آن روزنامه گفت: فکر می‌کنم ساعت ۲:۳۰ صبح بود. دو ساعت زودتر از ساعتی که قرار بود از خواب بیدار شدم و از رختخواب بیرون پریدم و سپس متوجه شدم که زمان اشتباهی از خواب بیدار شده‌ام.

ظاهراً یکی از اعضای خانواده آقای برانسون به ماسک اجازه ورود داده بود. آقای ماسک سپس با آقای برانسون به پایگاه فضایی نیومکزیکو رفت تا قبل از اینکه این کارآفرین بریتانیایی با پرواز گردشگری فضایی ویرجین گلکتیک خود به لبه فضا برود او را همراهی کند.

"ریچارد برانسون" بنیان‌گذار شرکت فضایی "ویرجین گلکتیک" ۱۱ ژوئیه سال ۲۰۲۱ به همراه پنج فرد دیگر که تمامی آنها از کارمندان شرکت او بودند، در قالب اولین پرواز فضایی سرنشین‌دار تجاری به فضا رفتند.

ریچارد برانسون میلیاردر انگلیسی و بنیانگذار شرکت ویرجین گلکتیک دوم ژوئن آن سال اعلام کرد که ۱۱ ژوئیه و زودتر از جف بزوس بنیانگذار آمازون یک پرواز فضایی انجام می‌دهد.

شش نفر در این ماموریت که "یونیتی-۲۲" نام داشت، حضور داشتند. اعضای ماموریت یونیتی ۲۲ که در تصویر زیر حضور دارند از سمت چپ به راست به ترتیب بدین صورت است: خلبان "دیو مک کی"(Dave Mackay)، "کوپلین بنت"(Coplin Bennet) مهندس رهبر عملیات، "بت موسس"(Beth Moses) مربی اصلی فضانورد، ریچارد برانسون، سیریشا بندلا معاون تحقیقاتی و خلبان "مایکل ماسوچی"(Michael Masucci).

سر ریچارد برانسون در گفتگو با بی‌بی‌سی گفته بود: من از کودکی می‌خواستم به فضا بروم. امیدوارم که طی ۱۰۰ سال آینده بتوانم کاری کنم صدها هزار نفر دیگر نیز بتوانند به فضا روند.

 در این پرواز یک هواپیمای هواگرد "VSS Unity" را تا ارتفاع ۵۰ هزار فوتی(۱۵ کیلومتر) بالا برده و رها کرد. پس از آن موشک "یونیتی" روشن شد و فضاپیمای حامل شش خدمه را به سمت "خط کارمان" برد. خط کارمان خطی فرضی در فاصله‌ی ۱۰۰ کیلومتری از سطح زمین در مدار است.  هدف شرکت ویرجین گلتیک از این سفر بررسی راحتی صندلی‌ها، تجربه بی‌وزنی و نمای قابل مشاهده از زمین از منظر فضا است.

پس از ان ریچارد برانسون به اولین میلیاردری تبدیل شد که با فضاپیمایی که خودش در ساخت آن نقش داشته به فضا رفته است. ریچارد برانسون در طول این پرواز فضایی و از داخل کابین هواگرد "VSS Unity" گفت: به همه کودکان می‌گویم وقتی که من کودک بودم نیز رویایی در سر داشتم و به ستاره‌ها نگاه می‌کردم حالا من یک فرد بالغم و داخل سفینه فضایی‌ام هستم و چند فرد بزرگسال دیگر نیز همراه من هستند و همگی از این بالا در حال نگاه کردن به زمین زیبا هستیم. به نسل آینده افراد رویاپرداز می‌گویم اگر ما توانستیم این کار را انجام دهیم تصور کنید شما چه کارهایی می‌توانید انجام دهید.

اما سفر به آن سوی زمین تنها خواسته و هدف میلیاردرهای مطرح جهان نیست چرا که افراد غیرنظامی نیز این رویا را در سر می‌پرورانند. البته تبدیل این رویا به واقعیت ممکن است توسط برخی مسابقات محقق شود.

سخنگوی شرکت ویرجین گلکتیک گفت که آقای ماسک برای سفر فضایی با فضاپیمای ویرجین گلکتیک بلیت خریده است. این شرکت گفت بلیت‌های این سفر هر کدام به قیمت ۲۵۰ هزار دلار فروخته شده است و ۸۰ میلیون دلار از فروش و سپرده جمع آوری کرده است. مشخص نیست که ایلان ماسک برای سفر به لبه فضا با فضاپیمای شرکت ویرجین گلکتیک چقدر باید صبر کند.

به گزاش ساندی تایمز ایلان ماسک مبلغ ۱۰ هزار دلار(۷۰۰۰ پوند) به عنوان سپرده برای رزرو صندلی یکی از پروازهای آقای برانسون پرداخت کرده است. البته تاریخ پرواز آقای ماسک هنوز مشخص نشده است.

برانسون در گفتگو با ساندی تایمز گفت: ایلان دوست من است. شاید من هم روزی با یکی از فضاپیماهای او سفر کنم.

به گزارش مجله ساندی تایمز، آقای برانسون اولین بار در مراسم عروسی لری پیج، بنیانگذار میلیاردر گوگل و یک دوست مشترک، آقای ماسک را ملاقات کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401101811431
  • خبرنگار : 71607