از سوی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری؛

کتاب «حسرتش با من» منتشر شد

کتاب «حسرتش با من» خاطرات «مریم‌السادات حسینی» همسر «سردار شهیدحاج کمال فاضل» فرمانده دلیر گردان یا زهرا سلام الله علیها از تیپ ۴۴ قمر بنی­ هاشم چهارمحال و بختیاری در دوران هشت سال دفاع مقدس از سوی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری منتشر شد.

بر اساس گزارش حوزه هنری چهارمحال و بختیاری، قاسم فتاحی، مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان اظهار کرد: واحد فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری انقلاب اسلامی در راستای اهداف، وظایف و رسالت‌های خود، توجه به ثبت و ضبط و نیز تدوین و انتشار خاطرات همسران رزمندگان و نیز شهدای دوران دفاع مقدس را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده و پس از چاپ و انتشار کتاب ندیده عاشقش شدم(خاطرات سهیلا رئیسی همسر  سردار شهید ایرج آقابزرگی) اقدام به انتشار دومین اثر در این موضوع کرده است.

وی افزود: کتاب «حسرتش با من» حاوی بخشی از خاطرات «مریم‌السادات حسینی» همسر «سردار شهید حاج کمال فاضل» فرمانده دلیر گردان یا زهرا از تیپ 44 قمر بنی هاشم چهارمحال و بختیاری در دوران هشت سال دفاع مقدس است که به قلم «طاهره حمزه پور اسدی» تدوین و به زیور طبع آراسته شده است.

این نویسنده کتاب ادامه داد: صمیمیت، صداقت، سادگی و صراحت لهجه خانم حسینی در بیان خاطرات خود از دوران زندگی در خانه پدری تا زمان شهادت همسر، و تدوین روان این خاطرات، کتاب را به اثری خواندنی تبدیل کرده است، که امیدواریم با راهنمایی‌ها و ارائه نقطه نظرات خوانندگان، بتوانیم در تولید آثار فاخر در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گام‌های محکم‌تری برداریم.

فتاحی کتاب «حسرتش با من» را تازه‌ترین اثر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان عنوان کرد و گفت: ثبت وقایع، حوادث و خاطرات مرتبط با موضوع دفاع مقدس با بهره‌گیری از شیوه مصاحبه و تاریخ شفاهی، ضمن بازخوانی بخشی از تاریخ معاصر ایران، یادآور روحیه مقاومت، سلحشوری و ایمان و اخلاص انسان‌هایی  است که عاشقانه تمام هستی خویش را در طبق اخلاص نهاده و با دل کندن از تمام دلبستگی‌ها و تعلقات دنیایی راه ایثار و فداکاری در دفاع از آرمان‌ها و اعتقادات خویش را برگزیدند.

فتاحی گفت: بدون شک سرافرازی و استقلال نظام جمهوری اسلامی ایران مرهون ایمان، ایثار و تلاش بانوانی است که غیور مردان این سرزمین را در تمامی عرصه‌ها همراهی کردند.

این استاد تاریخ تصریح کرد: روایت‌های برگرفته از خاطرات خانواده‌های شهدا و ایثارگران و به ویژه همسران شهدا، می‌تواند منبع مستند و قابل اعتمادی برای بررسی تاریخ اجتماعی جنگ و پاسخ به پرسش‌های مورخان حرفه‌ای در مورد ماهیت، چرایی و چگونگی مقاومت بی‌نظیر مردم ایران در مقابل متجاوزین و نقش و تاثیر خانواده‌ها و به خصوص همسران شهدا در این ارتباط باشد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401110503762
  • خبرنگار :