سجاد انوشیروانی امروز پنج شنبه در مجمع عمومی سالیانه هیات وزنه برداری خوزستان در اهواز، اظهارکرد: خوزستان یک استان استراتژیک برای ما در رشته وزنه برداری است و جا دارد بابت تلاش ها در وزنه برداری این استان از مسئولان مربوطه قدردانی کنم. امیدوارم در کنار هم با حسن نیت و همدلی شاهد روزهای خوبی برای وزنه برداری ایران باشیم.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: از مدیرکل ورزش خوزستان نیز می خواهم باتوجه به این که تیم فولاد یک پتانسیل در این استان است با مدیران این باشگاه ها برای تیم داری در لیگ برتر وزنه برداری صحبت شود زیرا نیاز داریم که فولاد به عرصه وزنه برداری ایران برگردد و مانند نفت و ملی حفاری به این رشته کمک کند.
رییس فدراسیون وزنه برداری با اشاره به برنامه های ارائه شده توسط رییس هیات استان برای سال ۱۴۰۲، گفت: این برنامه ها ارزشمند بودند و نشان از برنامه ریزی هدفمند برای وزنه برداری خوزستان است. باوجود این هیات هنوز در بخش خزانه داری دچار مشکل است و هنوز به حساب خود دسترسی ندارد، کارها خوب پیش می رود که باید از کسانی که پای کار آمدند و حتی مبالغی را هم به صورت غیرنقدی کمک کردند، تشکر کنم.
وی عنوان کرد: ماه آینده رقابت های قهرمانی کشور برگزار می شود که فکر کنم سنگین ترین اعزام هیات خوزستان است که از اداره کل ورزش استان می خواهم از هیات حمایت کند. هیات وزنه برداری خوزستان جزو سه هیات برتر کشور است و نیاز است که نگاه ویژه ای به این هیات شود.
انوشیروانی خاطر نشان کرد: سه ماه گذشته در استانی حضور پیدا کردم که از شهردار مرکز استان مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان برای هیات وزنه برداری آن استان کمک گرفتیم و حتی زمانی که مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل بودم باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری نزدیک به یک میلیارد تومان به هیات های ورزشی کمک کرد. از این بابت بحث کمک شهرداری را مطرح کردم که بگویم پتانسیلی که در شهرداری ها است می تواند کمک حال هیات های استانی باشد. زیرساخت های ارزشمندی در ورزش کارگری و ورزش دانش آموزی است که می توان از این چنین ظرفیت ها برای وزنه برداری خوزستان نیز بهره مند شد. در ورزش استان همه کنار یک سفره هستند و همه باید به هم کمک کنند.
وی در ادامه بیان کرد: همه در وزنه برداری ایران به دنبال شروع خوب هستیم زیرا انتظار مردم نیز از این رشته بسیار بالا است. با تمام احترام به دوستان قبلی در فدراسیون باید بگویم آنچه ما تحویل گرفتیم، هیچ است؛ امروز به دلیل نبود زیرساخت و سخت افزار لازم علی رغم درخواست تیم ملی وزنه برداری عراق برای برگزاری اردوی مشترک، نمی توانیم این کار را انجام دهیم. ما در بخش کمی و کیفی دچار مشکلات عدیده ای هستیم اما همت کرده ایم تا مشکلات را رفع کنیم و همه خانواده وزنه برداری این انگیزه را دارد. ما حاضر به جانفشانی برای حل این مشکلات هستیم.
رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: تفاهم نامه های ارزشمندی را با ستاد مبارزه با مواد مخدر و شهرداری بسته ایم که ارزش ریالی بسیار بالایی دارند. تفاهم نامه ما با ستاد مبارزه با مواد مخدر چهار ساله است. ضمن این که برای اولین بار فدراسیون صاحب اسپانسر رسمی شده است. بودجه ما از سوی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به ترتیب بیش از سه برابر و چهار برابر شده است و این به خاطر این است که به خوبی مشکلات را انتقال داده ایم. جا دارد از وزیر ورزش نیز که به بنده و همه قهرمانانی که در فدراسیون دور هم جمع شده ایم لطف دارد تشکر کنم. وزیر ورزش به وزنه برداری جانانه کمک می کند. وزیر و رییس کمیته ملی المپیک و دبیر کل محترم نیز حمایت ویژه ای داشته اند.
وی خاطر نشان کرد: قهرمانان المپیک و جهانی ما حاکی از اعتلا و پتانسیل وزنه برداری در این کشور است و امیدوارم با برنامه هایی که انجام می دهیم قدم های رو به جلویی را برداریم.
انوشیروانی تاکید کرد: فدراسیون وزنه برداری باید فدراسیون اولین ها و فدراسیون افتخارات باشد. اهداف و اسم وزنه برداری بزرگ است. وزنه برداری و کشتی به همراه هم بیش از ۹۰ درصد مدال های المپیک ایران را به ارمغان آورده اند و این کم چیزی است و می طلبد همه توجه ویژه به این رشته داشته باشند.
وی با اشاره به تداوم اردوی تیم های ملی وزنه برداری مردان و زنان، گفت: فکر می کنم در طول سالیان بی نظیر بوده است که بیش از ۵۰ ورزشکار در رده های سنی مختلف در دو بخش مردان و زنان در اردوهای تیم ملی فعال بوده اند. در یک ماه بیش از ۲ میلیارد تومان هزینه در بر دارد اما با قوت قلب کار را انجام می دهیم و حتما اتفاقات خوبی در وزنه برداری رقم خواهد خورد. نباید تیم های ملی را تعطیل کنیم. بعد از سال ها نیز قرار است مسابقات استعدادهای برتر وزنه برداری با متد علمی برگزار خواهد شد و نگاه ما نسل سازی است، کاری که فراموش شده بود. در وزنه برداری ایران قطعا به شرایط آرمانی می رسیم.
رییس فدراسیون وزنه برداری با اشاره به فعالیت رشته کراسفیت هم عنوان کرد: این رشته هنوز به صورت کامل در هیات های استانی جا نیفتاده است اما برنامه های خوبی داریم. برای برگزاری مسابقات پاراکراسفیت برنامه ریزی کرده ایم. با امیدواری این رشته را زیر نظر فدراسیون آورده ایم تا از هم از نظر کمی و کیفی و هم از نظر درآمدی کمک حال وزنه برداری باشد.
وی با بیان این که فدراسیون وزنه برداری حتی سایت رسمی نداشت، ادامه داد: این فدراسیون وبلاگ داشت اما سایت و نیز سامانه آموزشی خریداری کردیم و می خواهیم بحث آموزش را به صورت آمادمیک انجام دهیم. روش سنتی در وزنه برداری تمام شد. در انتقال سواد به مربیان هیچ تلاشی نشده است و ما مقصر هستیم ولی برنامه ویژه داریم. همچنین برای اولین بار در وزنه برداری ایران می خواهیم برای مربیان، داوران، پیشکسوتان و ورزشکاران کارت عضویت دیجیتال صادر کنیم.
انتهای پیام