تاکید سرپرست جدید ایمیدرو بر تبدیل منابع خدادادی به ثروت آفرینی

سرپرست جدید ایمیدرو گفت: در مسیر دستیابی به اهداف کلان توسعه معدن و صنایع معدنی باید برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که ثروت کنونی معادن و منابع طبیعی خدادادی را به عاملی برای ثروت آفرینی و ثروت‌زایی، به ویژه برای نسل‌های آتی، تبدیل کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا موثقی‌نیا در مراسم معارفه خود که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل این سازمان برگزار شد، ضمن ارائه چشم‌اندازی از برنامه‌های مدنظر پیش روی این سازمان، تاکید کرد: در مسیر دستیابی به اهداف کلان توسعه معدن و صنایع معدنی باید برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که ثروت کنونی معادن و منابع طبیعی خدادادی را به عاملی برای ثروت آفرینی و ثروت‌زایی، به ویژه برای نسل‌های آتی، تبدیل کنیم. ضمن اینکه بایستی از صرف این منابع در بخش هزینه‌های جاری پرهیز شود.

وی دو حوزه زنجیره فولاد و مس را به عنوان پیشران توسعه بخش معدن و صنایع معدنی دانسته و گفت: بخش‌های روی، آلومینیوم، طلا، تیتانیوم و عناصر نادر، از دیگر حوزه‌های توسعه‌ای هستند، اما فولاد و مس به عنوان پیشران عمل می‌کنند.

سرپرست هیات عامل ایمیدرو در ادامه در رابطه با الزامات توسعه معدن و صنایع معدنی، تصریح کرد: در این برنامه، زیربناها همچون آب، برق، گاز، جاده و خطوط ریلی و دریایی در کنار بهره‌گیری از دانش روز و نسل چهارم تکنولوژی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و به عنوان الزامات توسعه باید مد نظر قرار گیرند. رصد و بهره‌گیری از تحولات به روز معدن و صنایع معدنی در جهان از مهمترین الزامات پیش‌رو هستند و از جمله مهمترین نمادهای آن هوشمندسازی فرآیندها است.

بر اساس اعلام ایمیدرو وی تاکید کرد: در فرآیند واگذاری‌ها باید بتوان ضمن تحقق اهداف خصوصی‌سازی، منافع ملی حال و آینده را نیز تضمین کرد.

موثقی‌نیا بر همدلی و یکپارچگی سازمانی تاکید کرد و آن را سبب ساز ایجاد تحرک بیشتر و توسعه در بخش معدن و صنایع معدنی دانست.

۳۰۰ پروژه اولویت‌دار بررسی شد / تمرکز ایمیدرو بر تسهیل‌گری

در ادامه این مراسم، امیر خرمی‌شاد-رئیس سابق هیات عامل ایمیدرو- ضمن اشاره به اینکه طی کمتر از دو ماه گذشته، در مجموعه ۵۰ برنامه تدوین شد، اظهار کرد: این امر شامل ۱۲ برنامه کلی است که نگاه تحولی به این حوزه دارد. ایمیدرو تلاش خود را به کار گرفته از حوزه اجرا خارج و بر تسهیل‌گری و راهبری تمرکز داشته باشد.

وی تاکید کرد: بررسی طرح‌های نیمه تمام معدن و صنایع معدنی و تعیین حدود ۳۰۰ پروژه اولویت دار، جزو عملکرد این دوره است. برآوردها نشان می دهد این تعداد طرح، با دو میلیارد دلار سرمایه، پتانسیل ایجاد ۳۰ هزار شغل را دارند.

رئیس هیات عامل ایمیدرو در پایان همکاری با بخش‌های علمی و دانش بنیان، به روزآوری دانش و بهره‌گیری از انقلاب چهارم صنعتی، تعامل با بخش خصوصی و تشکل‌ها و نگاه اثربخشی به جایگاه شرکت‌های معدن و صنایع معدنی را از دیگر برنامه‌های این سازمان خواند.   یاد کرد.

گفتنی است؛ چهارشنبه هفته گذشته (۲۱ تیر ماه) با حکم عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا موثقی‌نیا به عنوان سرپرست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) منصوب و جایگزین امیر خرمی‌شاد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402042415019
  • خبرنگار : 71616