مخالفت مجلس با جرم‌انگاری برای عدم اجرا یا اجرای ناقص قانون کنکور

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حذف ماده مربوط به جرم انگاری برای عدم اجرا یا اجرای ناقص این قانون موافقت کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس در جریان رسیدگی به طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، با  ۱۲۵ رای موافق با پیشنهاد مهرداد ویس‌کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حذف ماده ۳ این طرح موافقت کردند.

ماده ۳ که حذف شد به شرح زیر بود:

«ماده ۳ - یک ماده به عنوان ماده ۹ به قانون الحاق و ماده ۱۰ قانون به شرح ذیل اصلاح و شماره مواد ۹ و ۱۱ به ۱۱ و ۱۲ تغییر می‌یابد:

ماده ۹- عدم اجرا یا اجرای ناقص قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب ۱۳۹۲/۶/۱۰ با اصلاحات و الحاقات بعدی، از سوی مقامات و کارکنان مرتبط جرم محسوب شده و مرتکب علاوه بر انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی به مجازات تعزیری درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ محکوم می‌شود. این حکم به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور مصوب ۱۳۹۴/۱۲/۱۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن تسری می‌یابد.

ماده ۱۰- سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از سال ۱۴۰۳ و بعد از آن، بر اساس این قانون صورت می‌پذیرد.»

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402062817274
  • خبرنگار : 71489