به گزارش ایسنا، این مراسم امروز، چهارشنبه ۱۹ مهر ماه با سخنانی از سید عباس عظیمی، مدیر عامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، خاطراتی از دو هنرمند تازه درگذشته، آوازخوانی محمد گلریز در باغ زیبا برپا شد.
در آغاز برنامه، سید عباس عظیمی، مدیر موسسه هنرمندان پبشکسوت از خانواده و همسر اصغر شاهوردی (صدابردار سینما که ۱۶ سال پیش به خاطر حادثهای در جریان یک پروژه کاری دچار عارضه مغزی شده)، قدردانی کرد که در این ۱۶ سال از این هنرمند مراقبت کردهاند.
او همچنین با تاکید بر اینکه همه ادیان الهی محترم هستند، از کشته شدن زنان و کودکان در فلسطین و غزه ابراز تاسف کرد و با یاد و خاطره فردوس کاویانی و آتیلا پسیانی، برای هنرمندان بیمار آرزوی تندرستی کرد.
عظیمی با اشاره به برخی سوءتفاهمها درباره موسسه خطاب به هنرمندان حاضر خاطرنشان کرد: اگر مسالهای هست، حتما با خودمان در میان بگذارید چون اگر پچ پچ شروع شود، حفظ و بقای موسسه دچار مشکل جدی خواهد شد. هیچ هنرمند عزیزی به دیگری تقدم ندارد. لطفا در کانالهای ایتا و بله یا واتساپ و تلگرام عضو شوید که در جریان سفرهای موسسه و برنامههای آن قرار بگیرید.
او ادامه داد: هنرمندان تجسمی در سفر شیراز بیشترین حضور را دارند. این گونه نیست که فقط هنرمندان چهره را به سفر ببریم. اما حضور چهرهها باعث میشود راحتتر بتوانیم امتیاز بگیریم.
عظیمی با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار به کربلا رفته، افزود: سفر کربلای من و آقای ارجمند از بودجه موسسه نبوده و از جای دیگری تامین شده و از طرف همه شما نایب الزیاره بودیم.
در ادامه، داریوش ارجمند عضو هیات مدیره این موسسه از درگذشت آتیلا پسیانی ابراز تاسف کرد و خاطره کوتاهی از کودکی این بازیگر و مادرش جمیله شیخی تعریف کرد. ارجمند گفت: یاد آتیلا گرامی، من با او خیلی کار کردهام. خیلی متاثر شدم که این جنین زود از میان ما رفت. باید ۸۰ سالگی او را میدیدیم.
او همچنین با ابراز تاسف از درگذشت فردوس کاویانی، از او به عنوان هنرمند بیحاشیه و مظلوم یاد کرد که در همه آثارش درجه یک بوده است.
ارجمند ادامه داد: برای همه دوستان آرزوی تندرستی میکنم ولی آسیاب به نوبت است و خود من چند سالی بیشتر از عمرم باقی نمانده. چه کسی فکر میکرد آتیلا این چنین زود از میان ما برود.
این بازیگر با ابراز تاسف از جنگ فلسطین و غزه افزود: با دیدن تلویزیون از کشته شدن مردم، به هر دلیلی که باشد، رنج میبریم. انسان جانشین خداست روی زمین و جان او حرمت دارد.
در ادامه برنامه، هنرمندان متولد شهریور و مهر به نوبت روی صحنه رفتند و لوح تقدیر و عکس یادگاری گرفتند.
در این برنامه، عباس شیرخدایی که از معدود حماسهسرایان کشورمان است، قطعهای حماسی اجرا کرد . محمد گلریز، خواننده پیشکسوت نیز به انگیزه بزرگداشت حافظ که روز بیستم مهر ماه است، چند بیتی از او خواند.
هارون یشیایی، غلامرضا امامی، نویسنده و مترجم، خسرو روشن، خوشنویس، هوشنگ توکلی، علی اصغر شاهوردی، میلاد کیایی، نوازنده و آهنگساز، علی کاوه، حسن زاهدی، جعفر خواجه شیرانی، محمد صیاد صبور ، میترا اعتضادی، محمود فرهمند، جمشید شاه محمدی، یدالله وفاداری، عبدالله اسکندری و... از جمله هنرمندانی بودند که در این جشن تولد شرکت داشتند.
داریوش ارجمند به هنگام تقدیر از عبدالله اسکندری، چهرهپرداز پیشکسوت تئاتر و سینما، هنر او را ستود و یادآوری نقل قولی از مهدی فتحی بیان کرد که گفته بود عبدالله، فلینی گریم است.
تزریق واکسن آنفولانزا برای پیشکسوتان حاضر در مراسم از دیگر اقدامات برنامهریزی شده در این برنامه بود.
انتهای پیام