بررسی ورزش ایران در بازیهای آسیایی

ریاست کنفدراسیونی که به هیچ درد کبدی ایران نخورد!

تیم های ملی کبدی مردان و زنان در بازی های آسیایی هانگژو به مدال نقره و برنز بسنده کردند و با افت نسبت به دوره قبل نتوانستند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند.

به گزارش ایسنا، ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو دو مدال طلا را از دست داد و این مدال‌ها تبدیل به نقره و برنز شدند. تیم های ملی کبدی مردان و زنان ایران که در بازی‌های آسیایی جاکارتا با پیروز برابر هند به دو نشان طلا رسیده بود در بازی‌های آسیایی هانگژو این دو طلا به رنگ نقره و برنز تغییر یافتند.

تیم ملی زنان که با شکست مقابل چین تایپه به فینال راه نیافت و به مدال برنز بسنده کرد و تیم ملی مردان ایران نیز با قلدری هندی‌ها و البته بدون تاثیر بودن پست ریاست کنفدراسیون آسیا که در اختیار رئیس فدراسیون ایران است، طلا را از دست داد.

شکست غیر منتظره تیم ملی کبدی زنان و کسب مدال برنز

تیم ملی کبدی زنان از جمله شانس‌های حضور در فینال بازی‌های آسیایی بود. ملی‌پوشان در مرحله گروهی مقابل نپال (۴۳ بر ۱۹) و برابر بنگلادش (۵۴ بر ۱۶) به پیروزی رسیدند و راهی نیمه نهایی شدند اما در مرحله نیمه نهایی مقابل چین تایپه خیلی غیر منتظره شکست خوردند و به مدال برنز بسنده کردند.

انتظار همه از تیمی که در جاکارتا با شکست هندی‌ها به مدال طلا رسیده بود، حضور در فینال بود. حتی شایلا جین هندی سرمربی تیم نیز قبل از دیدار با چین تایپه از حضور در فینال سخن گفته بود. او سه تیم ایران، هند و چین‌تایپه را قدرت‌های اصلی آسیا عنوان کرده بود اما این هدف میسر نشد و در کمال ناباوری تیم ملی زنان مقابل چین تایپه با اختلاف شکست خورد. این شکست آنقدر برایشان غیر منتظره بود که حتی بعد از آن هیچ کدام از بازیکنان و حتی سرمربی تیم ملی حاضر به صحبت نشدند. به هر حال تیم ملی کبدی زنان در این دوره نتوانست از عنوان قهرمانی خود دفاع کند و با مدال برنز مشترک به کار خود پایان داد.

طلایی که در یک دقیقه پایانی نقره شد/ وقتی کرسی بین‌المللی اورسجی هیچ فایده‌ای نداشت

تیم ملی مردان ایران بازی‌های آسیایی را خیلی خوب آغاز کرد. ملی‌پوشان در مرحله گروهی پاکستان (۴۳ بر ۱۶)، مالزی (۵۲ بر ۲۳)، کره جنوبی (۶۴ بر ۲۲) و در نیمه نهایی چین تایپه (۴۷ بر ۲۴) را از پیش رو برداشتند و راهی فینال شدند. آنها در فینال مقابل هند به میدان رفتند و در مجوع عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتند. این دیدار نزدیک و پایاپای پیش می‌رفت و حتی زمانی که تنها یک دقیقه از نیمه دوم باقی مانده بود هم نتیجه ۲۸ بر ۲۸ مساوی بود و تیم ایران می‌توانست مجددا به عنوان قهرمانی برسد.

در یک دقیقه پایانی دیدار ایران و هند زمانی که ملی‌پوشان ایران در حین دفاع پومار هندی را گرفته بودند بازی با درخواست ویدئو چک بازیکنان متوقف شد، داوران چندین بار فیلم را بازبینی کردند اما در تعیین امتیاز مردد بودند. ابتدا نتیجه یک بر یک اعلام شد که تیم هند نسبت به آن اعتراض کرد، بعد نتیجه سه بر یک به سود هند اعلام شد که تیم ایران اعتراض کرد. داوران برای چندمین بار این صحنه را بازبینی کردند و دوباره نتیجه ۱-۱ اعلام شد که هندی‌ها وسط زمین نشستند و اعلام کردند حاضر نیستند مسابقه را ادامه دهند. در حالی که عباس اورسجی رئیس فدراسیون کبدی ایران و رئیس کنفدراسیون آسیا در سالن حضور داشت، هندی ها با همین شیوه داوران را مجبور کردند نتیجه را ۳-۱ به سود آنها اعلام کنند و رئیس فدراسیون ایران و آسیا در این رابطه حرکت تاثیرگذاری در پس گرفتن حق تیم ایران نداشت تا هندی‌ها با این شیوه قهرمان بازیهای آسیایی شوند. در نهایت هم مشخص نشد این کرسی بین‌المللی و پست ریاست کنفدراسیون آسیا در فینال بازیهای آسیایی به چه درد کبدی ایران خورد و بود و نبودش چه تفاوتی ایجاد می‌کرد؟ 

سر بریدن تیم ملی کبدی ایران در حالی اتفاق افتاد که اورسجی در کنار مناف هاشمی مسابقه را تماشا می‌کرد. رئیس فدراسیون ایران و آسیا بعد از اینکه حدود یک ساعت بازی متوقف شده بود برای مداخله به کنار میز ویدئو چک آمد و قدم رو می‌رفت اما در نهایت تیم ایران با قبول ۳ امتیاز به نفع هند، به بازی ادامه داد و باخت تا نایب قهرمان آسیا شود.

این اتفاقات تاسف‌بار و عجیب در حالی رخ داد که داشتن کرسی‌های بین المللی در آسیا و جهان باید مانع از حق خوری‌ها شود اما مشخص نیست چطور به راحتی و جلوی چشمان اورسجی که رییس کنفدراسیون آسیا است ایران بازنده شد. در واقع مشخص نیست ریاست کنفدراسیون کبدی آسیا باید به درد تیم ملی ایران بخورد یا اینکه تیم ملی ایران برای حفظ این کرسی باید نتیجه را بپذیرد و به مسابقه ادامه دهد؟

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۲ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402072215019
  • خبرنگار : 71552