مدیر اجرایی نمایشگاه مد و لباس فجر

مقوله پوشاک در مازندران نیازمند حمایت مسئولان است

مدیر اجرایی نمایشگاه مد و لباس فجر مازندران، با بیان اینکه مدیران استانی باید به مقوله پوشاک نگاه نو، عزمی مقتدرانه و حامی فعالان این حوزه باشند، گفت: پردازش در مقوله پوشاک نیازمند بستر فرهنگی و پژوهشی است لذا نمی‌توان بدون تحقیق مسائل اقتصادی، فرهنگی و روان‌شناختی به نقد و تحلیل پوشاک پرداخت.

زینب واثقی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه نمایشگاه مد و لباس فجر از امروز در سالن سلمان هراتی اداره کل فرهنگ و ارشاد در ساری آغاز به‌کار کرد و تا اول اسفندماه برپا است، اظهار کرد: این نمایشگاه در ۲۲ غرفه برپا شد که ۵ دانشگاه حضور فعال دارند.

وی با اشاره برگزاری هفت ورکشاپ و یک همایش تخصصی در این نمایشگاه، افزود: در مرکز مازندران ۲۲ موسسه مد و لباس فعالیت دارند که بخش عمده آن‌ها به‌صورت تک محصولی کار می‌کنند.

این فعال فرهنگی یادآور شد: با ایجاد بسترهای فرهنگی و آموزشی، شناساندن هویت باستانی و معاصر با استفاده از فرهنگ‌های غنی ایران اسلامی می‌توان بخشی از خلع‌های فرهنگی در حوزه پوشاک را با استفاده از جشنواره‌ها و سمینارها برطرف کرد.

مدیراجرایی نمایشگاه مد و لباس فجر گفت: پوشاک یکی از مهم‌ترین مقولات فرهنگی جامعه بشری است به‌طوری‌که این کالا در جایگاه اجتماعی هر فردی نقش آفرین است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۲:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402112820230
  • خبرنگار : 50377