میثم شریعت ۴ اسفند در نشست خبری مشترک فرماندار و مدیر امور آب و فاضلاب رشتخوار اظهار کرد: این جمعیت در دو شهر رشتخوار و جنگل و ۴۵ روستای شهرستان از مزایای پروژههای بخش آب شرب برخوردار شدند.
وی اظهار کرد: با شروع دولت سیزدهم طی ۲.۵ سال گذشته بالغبر ۹۰ کیلومتر از شبکه توزیع و خطوط انتقال فرسوده که حدود یک هفتم کل زیرساختهای آبرسانی شهرستان است تعویض و یا اصلاح شد و بر اساس این شاخص جزو شهرستانهای برتر استان محسوب میشود.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان رشتخوار بیان کرد: مجموع اعتبارات هزینه شده در حوزه آبرسانی در این مدت شامل اصلاح و تعویض شبکه و خطوط انتقال و بازسازی انشعابات فرسوده، حفر و تجهیز چهار حلقه چاه آب، ساخت دو باب مخزن به ظرفیت دو هزار مترمکعب، ساخت یک ایستگاه پمپاژ، ساخت چهار باب اتاقک و حصارکشی و محوطه چاه و مخزن، چهار مورد مهندسی مجدد منابع تولید، ۲ دو مورد اجرای شبکه برقرسانی چاه و سایر پروژههای آبرسانی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در حالی این پروژهها با اعتباری بالغبر ۱۲۰۰ میلیارد ریال اجرا شده که بیشترین اهداف، به خصوص در حوزه اصلاح شبکه و خطوط انتقال فرسوده در سال ۱۴۰۲ محقق شده است.
شریعت محل تأمین منابع مالی این پروژهها را اعتبارات عمرانی، واقف آبرسان کشور حاج اکبر ابراهیمی، بنیاد علوی، بخشداری و دهیاری، بسیج سازندگی و مردم برشمرد و از روند رو به رشد خدمات آبرسانی به ویژه در سال جاری خبر داد.
وی اظهار کرد: امور آب و فاضلاب رشتخوار خدمترسانی به ۶۵ هزار جمعیت در قالب ۲۳ هزار مشترک شهری و ۱۷ هزار مشترک روستایی را برعهده دارد که آب شرب این جمعیت از طریق ۲۸ حلقه چاه،۶۵۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع،۱۳ ایستگاه پمپاژ، ۴۹ مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۳ هزار مترمکعب و ۲۳ سامانه کلرزنی تأمین میشود.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان رشتخوار شاخص برخورداری آب شرب شهری و روستایی را ۱۰۰ درصد اعلام کرد که از موفقیتهای امور شهرستان در خراسان رضوی است.
وی توان تولید آب امور رشتخوار را ۲۷۶ لیتر بر ثانیه اعلام کرد و ادامه داد: ۳۴ لیتر از این رقم مربوط به رشتخوار، ۲۶ لیتر جنگل و ۲۱۶ لیتر روستایی است.
شریعت خاطرنشان کرد: ۱۶ اقدام شاخص امور در سال ۱۴۰۲ به صورت بنر در سطح شهر نصب، در فضای مجازی منتشر و از تریبون نماز جمعه در راستای جهاد تبیین به اطلاع مردم رسانده شده است.
نگران تابستان آینده هستیم
فرماندار رشتخوار هم با اشاره به ادامه پدیده خشکسالی در این شهرستان گفت: تا پیش از این هر از گاهی شاهد گلایه روستائیان از کمبود و قطع آب شرب بودیم که با پیگیریهای انجام شده و همت و تلاش مدیرعامل آبفا خراسان رضوی و مدیر امور شهرستان، زیرساختهای توزیع نوسازی و این چالش برطرف شد.
حسین باهوش از نوسازی ۹۰ کیلومتر خط و شبکه توزیع آب در شهرستان به عنوان یک حرکت جهادی نام برد و متذکر شد: با وجود اقدامات خوب انجام شده باز هم به واسطه کاهش بارشها نگران تابستان آینده هستیم.
وی از مدیرعامل آب خراسان رضوی خواست در خصوص تأمین منابع مالی نوسازی ۶۰ کیلومتر شبکه و خط انتقال فرسوده، ساخت سه باب مخزن ذخیره و حفر سه حلقه چاه مساعدت کند.
خبرنگاران نیز در ادامه نشست خبری از روستای سرآسیاب که تنش آب اهالی با اجرای طرح محرومیتزدایی برطرف شده است بازدید کردند.
انتهای پیام