به گزارش ایسنا، سیستم عامل android مبتنی بر لینوکس در سال ۲۰۰۵ توسط شرکت گوگل خریداری شده و در حال حاضر هم در حال توسعه است.
پروژه اندروید در سال ۲۰۰۷ به موازات معرفی اتحادیه گوشیهای اپن سورس از طرف گوگل، به طور جدی پیگیری شد. این اتحادیه شامل شرکتهای نرمافزاری، سخت افزاری و ارتباطی مانند ال جی، سامسونگ، موتورولا، اچ تی سی، انویدیا و البته گوگل بود.
اولین نسخه اندروید در اکتبر سال ۲۰۰۸ منتشر شد و در سال ۲۰۱۲، ۵۰۰ میلیون گوشی اندرویدی در دنیا فعال شد و بجز شرکت اپل و نوکیا گرایش مابقی شرکتها به استفاده از اندروید کاملا مشهود است. گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل android در ایران هم طرفداران خود را پیدا کرده و میتوان گفت یکی شرط اصلی بسیاری از مشتریهای ایرانی برای خرید یک گوشی هوشمند، سیستم عامل android است.
اما ممکن است گاهی کاربران در دستگاههای اندرویدی هنگام ورود به وبسایتها با پیام خطا در مرورگرتان مواجه شوند. این خطاها اصلاً ربطی به فیلترینگ و استفاده و یا عدم استفاده از VPN ندارند و درحالیکه دستگاه کاربر بدون مشکل به اینترنت وصل هست رخ میدهد دلیل آنها هم معمولاً خطا در قسمت Access Point یا همان نقطه دسترسی در دستگاه اندرویدی است.
علیاصغر زارعی- مدرس دانشگاه و کارشناس مدیریت سیستمهای اطلاعاتی و مهندسی فناوری و اطلاعات در گفتو گو با ایسنا، درباره راهکار این مشکل اظهار کرد: برای حل این مشکل لازم است کاربر در قسمت Settings وارد بخش Connections یا اتصالات شود و بعد روی گزینه Mobile Networks یا شبکههای تلفن همراه کلیک کند.
وی افزود: در ادامه نیاز است کاربر وارد Access Point Names یا نام نقاط دسترسی شود و در صفحه جدید اگر دستگاه او دو سیمکارت است باید اپراتور سیمکارتی را که از آن سرویس اینترنت دریافت میکند انتخاب کند.
در آخر صفحهای که باز میشود کاربر بر روی گزینه Proxy کلیک کند تا وارد تنظیمات آن شود و اگر عددی در تنظیمات Proxy نوشتهشده آن را پاک یا حذف کند و درنهایت لازم است روی گزینه OK کلیک کند تا تنظیمات اعمال شود.
انتهای پیام