مضرات كباب كردن گوشت بر روي زغال

خوردن گوشت‌هاي كبابي در بيشتر موارد مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد.

خوردن گوشت‌هاي كبابي در بيشتر موارد مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه گیلان و به نقل از روابط عمومی موسه تحقیقات برنج کشور، مصرف گوشت كبابي احتمال ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد.

در اين گزارش آمده است؛ كباب كردن، يك روش كم چربي براي طبخ غذا است اما اگر گوشت كبابي زياد مصرف شود، خطر ابتلا به سرطان را در پي خواهد داشت، برگرها و كباب‌هاي آب‌دار به ويژه در حالت نيم سوز و ذغالي شده حاوي مواد سرطان‌زا هستند. موقع کباب کردن گوشت روي زغال، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر مي‌ريزد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد مي‌كند، ماده سرطان‌زا توليد مي‌شود كه اين ماده به وسيله دود، دوباره به گوشت برمي‌گردد و براي بدن خطرناك است.

بر اساس گزارش فوق، سرخ و يا تنوري كردن روشي سالم و بي ضرر براي كباب كردن گوشت و طبخ غذا در مدت زمان طولاني‌تر و در دماهاي پايين‌تر، روش بسيار بهتر و سالم‌تري است.

انتهاي پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 91061307614
  • خبرنگار :