مدرس دانشگاه آزاد زاهدان:

بافت‌های فرسوده، مشکلاتی را به لحاظ ساختارهای اجتماعی و فرهنگی بوجود می‌آورند

مدرس دانشگاه آزاد زاهدان و کارشناس برنامه ریزی شهری گفت: بافت های فرسوده شهری همواره از مشکلات و معضلات اساسی مدیریت شهری به شمار می روند.

علیرضا زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: بافت های فرسوده در چند سال اخیر توجه زیادی از برنامه ریزان شهری را به خود جلب کرده و امروزه به عنوان چالش در شهرها مطرح است.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر سازمانهای اجرایی مختلفی درگیر حل معضل بافت های فرسوده می باشند.

به گفته وی اصولاً بافت های فرسوده در شهرها مشکلات عدیده زیادی را به لحاظ ساختارهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برای جامعه به‌وجود آورده است.

زاهدی اظهار کرد: مسکن و شهرسازی، شهرداری ها، شوراهای شهر و بیشتر سازمانهایی که به طریقی در نوسازی بافت های فرسوده شرکت دارند در حین اجرای پروژه‌های نوسازی به این نتیجه رسیده اند که بافت های فرسوده و نوسازی این بافت ها، تنها به مسائل کالبدی محدود نبوده و به سبب مالکیت انسانی نیازمند ورود به مباحث اجتماعی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: متفاوت بودن سبك زندگی در بافت‌های فرسوده نسبت به سبك زندگی مدرن شهری، بالا بودن میزان فقر، بیکاری، انواع جرائم بخصوص اعتیاد و پخش مواد مخدر، بروز درگیری های محله ای، کاهش سرمایه اجتماعی، فرهنگی و اعتماد اجتماعی از عواملی هستند که برنامه ریزان شهری و بخصوص دیگر شهروندان با آن روبه‌رو هستند که با وجود چنین شاخص های منفی احیاء و بازسازی بافت های فرسوده برای سلامت شهری و اجتماعی لازم و ضروری است.


انتهاي پیام

  • سه‌شنبه/ ۸ تیر ۱۳۹۵ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 95040104453
  • خبرنگار :