نمایشگاهی دائمی برای سوزن‌دوزی‌های زنان

امکان‌سنجی ایجاد نمایشگاه دائمی تولیدات هنری بانوان سیستان و بلوچستان در تهران طی جلسه‌ای با حضور هنرمندان و مسؤولان در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری بررسی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، علیرضا بهرمان - رییس پژوهشکده هنرهای ملی (سنتی) پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری - اظهار کرد: هنرهای سنتی و صنایع دستی هر سرزمین در طبیعت، شیوه زندگی، معیشت و فرهنگ مردم آن سرزمین ریشه دارد و به مثابه آینه‌ای است که تفکرات، زیبایی‌شناختی و اعتقادات اقوام را در خود متجلی می‌سازد. از این‌رو صیانت از هنرهای سنتی و صنایع دستی، صیانت از فرهنگ ملی است.

او بیان کرد: بر بستر این اندیشه و با توجه به ارزش‌های فرهنگی و هنری متبلور در هنر سوزن‌دوزی بانوان سیستان و بلوچستان که با وجود اصیل، زیبا و کاربردی بودن مغفول مانده، پژوهشکده هنرهای ملی (سنتی) پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با هدف معرفی شایسته این هنر، به طرح موضوع امکان‌سنجی تأسیس نمایشگاه دائمی دست‌دوزهای بانوان این استان در تهران پرداخته است.

بهرمان گفت: این پژوهشکده به همین منظور نسبت به برگزاری جلسه‌ای با دستور کار بررسی و امکان‌سنجی تشکیل نمایشگاه و فروشگاه دائمی تولیدات هنری بانوان هنرمند سوزن‌دوز سنتی سیستان و بلوچستان در تهران اقدام کرد.

به گفته او، در این جلسه که با حضور جمعی از صاحب‌نظران، مسوولان ذی‌ربط، خیرین استان، ریاست پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و ... تشکیل شد، شرکت‌کنندگان با تأکید بر اهمیت موضوع یادشده از پژوهشگاه خواستند برای پیگیری موضوع تا تحقق این اندیشه و ایجاد نمایشگاه دائمی آثار هنری بانوان هنرمندان سیستان و بلوچستان اقدامات لازم را انجام دهد.

بهرمان افزود: مقرر شد جلسه دیگری در این‌باره برنامه‌ریزی و در آن، اقدامات اجرایی شروع شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۷:۱۰
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 95060102279
  • خبرنگار : 71503