فریبا میرزایی که آثارش در موزه پوشاک سلطنتی در مجموعه سعدآباد بهنمایش درآمده است، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هر کدام از لباسهایی که در موزه پوشاک سلطنتی نمایش داده شده، با تکنیکهای سنتی و مدرن آمیخته و روی هر لباس شش تکنیک مختلف اجرا شده است. اینطور نیست که فقط روی پارچه، چاپ انجام شده باشد، بلکه خود پارچه مثل نمد، ساخته شده است.
او اضافه کرد: کارهایی که انجام دادهام، سنتی نیستند. همهی کارها مدرناند، اما از تکنیکهای سنتی هم در آنها استفاده شده است و کارها بهشکل صنایع دستی سنتی ایرانی نیست.
میرزایی درباره اینکه چرا از روشهای سنتی در کارهایش استفاده کرده است، توضیح داد: کاری را که علاقه داشتم، دنبال کردم و کارهای سنتی در ریشه من بوده که به این شکل بیرون آمده است. من از چیزی که در گذشته بوده، پردهبرداری کردم و آن را به زمان حال آوردم.
وی با بیان اینکه حدود ۴۰ لباس و تابلوی دیواری در این نمایشگاه ارائه شده، درباره اینکه چطور این هنر را فرا گرفته است، گفت: از بچگی در این زمینه کار کردهام و بهصورت خودخوان آن را انجام دادهام؛ اما در کانادا با استادی که یکی از بهترینها در دنیاست، آشنا شدم که سبک کاریاش خیلی به من نزدیک بود و این آشنایی به من خودباوری داد.
این هنرمند بیان کرد: نمایشگاههایی در خارج از ایران برگزار کردهام. خارجیها با کارهایم ارتباط برقرار میکنند و کارها را دوست دارند.
میرزایی با بیان اینکه در این نمایشگاه فروش نداریم، اظهار کرد: قرار است در آینده، نمایشگاه دیگری برگزار کنم که شاید در آن، آثارم را بهشکل «قیمت رقابتی» به فروش برسانم.
به گزارش ایسنا، قرار است کارگاه آموزشی طراحی و ساخت پارچه نیز در روزهای ۶ و ۷ شهریورماه توسط این هنرمند برای علاقهمندان برگزار شود. در این کارگاه به دو محور طراحی و ساخت پارچه با استفاده از تکنیکهای سنتی (نمدمالی) و تغییر و نوآوری در آن برای بهوجود آوردن پارچههایی به سبک نو و آشنایی با تکنیکهای جدید بافت و برجستهسازی سطح پارچه (texture)، رنگ و چاپ، رنگبرداری، سوزندوزی و اضافه کردن پارچه به بافت پرداخته خواهد شد.
نمایشگاه «نگاهی دیگر» از دوم شهریورماه افتتاح شده و بهمدت یک هفته در موزه پوشاک سلطنتی مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد برپاست.
انتهای پیام