مدیر کل شیلات استان:

سیستان و بلوچستان از واردات بچه میگو بی‌نیاز می‌شود

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای شور و فراساحلی) گفت: مراکز تکثیر و پرورش میگو غیرفعال جنوب سیستان و بلوچستان فعالیت مجدد خود را آغاز کردند.

به گزارش ایسنا، میرمرادزهی خاطرنشان کرد: از تعداد هفت مرکز تکثیر میگوی موجود در استان پیش از این تنها یک مرکز فعالیت داشت که با پیگیریهای صورت گرفته دو مرکز دیگر فعال شدند.

وی با اشاره به انتقال و ذخیره سازی اولین محموله تولیدی بچه میگوهای سال 96 ،گفت: در 6 استخر مزارع پرورش میگوی سایت گواتر ظرفیت تولید میگو در هکتار، 220 هزار قطعه است. مراکز تکثیر فعال شده می‌توانند در تولید بچه ماهیان دریایی به صورت غیرهمزمان نیز فعالیت کنند. به منظور تامین بچه میگوی با کیفیت و مورد نیاز مزارع پرورش میگوی استان، پروژه ی مولد سازی میگو در داخل استان انجام شد و در همین راستا 50 هزار قطعه پست لارو ( بچه میگو) از استان بوشهر به مراکز تکثیر استان منتقل شد.

میرمرادزهی، همچنین از روند آماده سازی یک مرکز دیگر هم در سال آینده خبر داد و گفت: با این روند سیستان و بلوچستان از انتقال بچه میگوی مورد نیاز از سایر استانها بی نیاز خواهد شد.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: اراضی سواحل دریای عمان مستعد پرورش میگو بوده و کشت میگو دو بار در سال در این اراضی امکان پذیر است.

وی با بیان اینگه 80 درصد تن ماهیان کشور در سیستان و بلوچستان تولید می شود، اظهار کرد: با این ظرقیت بالای تولید متاسفانه جهت فراوری این محصولات هیچ سرمایه گذاری نشده است. دولت باید در این خصوص توجه ویژه به بخش شیلات و توسعه آن داشته باشد. با توسعه صنعت شیلات میتوان اشتغالزایی پایدار را در منطقه ایجاد کرد.

وی گفت: صنعت شیلات و آبزی پروری در منطقه چابهار از رشد خوبی برخوردار بوده است. اراضی بندری و ساحلی چابهار و دریای عمان موقعیت مناسبی برای پرورش میگو و ماهیان گرمابی دارد. دولت تسهیلات ویژه به فارغ التحصیلان بخش شیلات و آبزی پروری پرداخت خواهد کرد.


انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 96012107819
  • خبرنگار :