احتمال سرمازدگی میگوهای پرورشی در هرمزگان

معاون آبزی‌پروری شیلات هرمزگان با توجه به کاهش دما در استان از پرورش‌دهندگان میگو خواست جهت جلوگیری از سرمازدگی میگوی پرورشی خود را برداشت کنند.

به گزارش ایسنا، معاون آبزی‌پروری شیلات هرمزگان گفت: سرما و هم‌چنین نوسان دمای جوی سبب مرگ‌ومیر و تلفات شدید در مزارع پروش میگو می‌شود.

علی کریمی افزود: از ابتدای فصل برداشت میگوی پرورشی تاکنون هفت هزار تن میگو از مزرعه‌های استان برداشت‌شده است.

وی پیش‌بینی کرد تا پایان فصل برداشت حدود ۱۲ هزار تن میگو از مزارع پرورش میگوی استان برداشت شود.

معاون آبزی‌پروری اداره کل شیلات هرمزگان با بیان این‌که برداشت میگوی پرورشی از تیرماه آغازشده و تا پایان آذرماه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: پارسال ۱۰ هزار تن میگو از مزارع پرورش میگوی استان برداشت شد.

وی در پایان سطح زیر کشت مزرعه‌های پرورش میگوی استان 3600 هکتار دانست و عنوان کرد: افزایش سطح زیر کشت، استفاده از شبکه‌های هوادهی و غذادهی خودکار و خدمات بهداشتی از دلایل اصلی افزایش تولید میگو در استان است.

به گزارش ایسنا، میگوی پرورشی در سایت‌های هرمزگان از نوع وانامی است که تولید آن از سال ۸۸ به‌صورت آزمایشی در ۲۰ هکتار از مزرعه‌های پرورش میگوی این استان آغاز شد است.

انتهای پیام
  • جمعه/ ۲۴ آذر ۱۳۹۶ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 96092413190
  • خبرنگار :

برچسب‌ها