به گزارش ایسنا، بارانی با بیان اینکه این رفع ممنوعیت از ابتدای تیر تا پایان اسفند ادامه دارد، تصریح کرد: صید هامور ماهی از اول فروردین تا پایان اردیبهشت، حلوا سفید از نیمه فروردین تا پایان اردیبهشت، حلوا سیاه و شوریده از اول اردیبهشت تا آخر خرداد و میش ماهی از پانزدهم مرداد تا پایان شهریور ممنوع است.
وی با اشاره به اینکه صید میگو نیز فقط در ماههای مهر و آبان آزاد است، افزود: سالانه ۲۷۰ هزار تن انواع آبزیان در استان صید میشود.
بارانی در پایان خاطرنشان کرد: حدود سی هزار صیاد در ۲۲ بندر صیادی هرمزگان فعالیت میکنند.
انتهای پیام