کارشناس امور دینی:

مشارکت و همیاری در اصلاح جامعه از مصادیق‌ بارز در انتظار فرج حجت خدا به‌شمار می‌آید

​یک کارشناس امور دینی گفت: دوران غیبت کبری امام زمان (عج)، دوران فراوانی شبهات و فتنه‌های مختلف است که باید مراقبت و هوشیاری لازم را داشت و این آگاهی را به همه جامعه اسلامی داد.

حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از شهادت امام حسن عسگری (ع) ولایت بر امت اسلامی به فرزند ایشان امام مهدی موعود (عج) رسید.

وی افزود: با توجه به دوران زندگی امام مهدی (عج) در بخش رصد و سخت‌گیری بر شیعیان، امام برای در امان ماندن از توطئه‌های دشمنان در غیب صغری به سر می‌بردند و از طریق چهار نایب خودشان با شیعیان در ارتباط بودند.در غیبت صغری مسلمانان رفته‌رفته آمادگی جهت غیبت امام خویش پیدا کردند که سپس غیب کبری آغاز شد، در غیبت دوم به دلیل نبود نایب مشخصی، مسلمانان به علمای ربانی که علم و تقوا را یک‌جا داشتند، مراجعه می‌کردند.

این کارشناس دینی در ادامه به اهمیت غیبت کبری اشاره کرد و گفت: غیبت دوم که طولانی‌ترین دوره و مشهور به غیبت کبری است، زمانی بس مهم برای آزمایش مسلمانان به شمار می‌آید چرا که وقتی شخص به امام خویش دسترسی ندارد پس چگونه می‌تواند ایمان و بصریت خود را حفظ کند؟

حجت‌الاسلام موسوی یادآور شد: در دوران غیبت کبری باید مراقبت لازم از شبهات و توطئه‌های دشمنان را داشت و این مراقبت تنها شامل خود فرد مسلمان نمی‌شود، بلکه باید این آگاهی و هوشیاری را به سایر اطرافیان خود نیز بدهد تا زمینه ظهور حضرت حجت (عج) فراهم شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران که حرکت خود را از نهضت سیدالشهدا (ع) گرفته بود همواره تلاش داشته تا پرچمدار حکومت اسلامی در دنیا باشد که این هدف با ظهور امام زمان (عج) محقق خواهد شد.

موسوی گفت: مشارکت و همیاری در اصلاح جامعه یکی از مصادیق‌ بارز در انتظار فرج حجت خدا به‌شمار می‌آید و صرف نشستن به انتظار کافی نیست، بلکه باید با عمل زمینه ظهور فراهم شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 97082713176
  • خبرنگار :