به گزارش ایسنا، تیمهای ملی تکواندو ایران در پایان رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۱۹ با نمایشی دور از انتظار در مجموع با کسب ۲ مدال نقره مهلا مومنزاده و سروش احمدی و تک مدال برنز آرمین هادیپور در جایگاهی بهتر از دوازدهمی جهان جای نگرفت تا ضعیفترین نتیجه تکواندوی ایران در ۲۲ سال اخیر بدست بیاید؛ در جایی که تنها سه تکواندوکار از جمع ۱۲ نفر اعزامی موفق شدند روی سکو بروند.
انگلیس میزبان این رقابتها در کمال تعجب ویزای میرهاشم حسینی و عرفان ناظمی دو ملیپوش تکواندوی ایران را برای حضور در این رقابتها صادر نکرد و ویزای برخی دیگر از ملیپوشان مثل آرمین هادیپور را نیز در دقیقه نود صادر کرد که همین امر باعث شد وی با دیر رسیدن به محل برگزاری رقابتها، در صبح روز مسابقات وزنکشی کند.
در تاثیر این اقدام غیرمنطقی و غیراخلاقی و شاید سیاسی انگلیس در اینباره شکی نیست اما به نظر نمیرسد مشکل ویزا دلیل اصلی ناکامی تکواندوی ایران در رقابتهای قهرمانی جهان باشد، چرا که به فرض حضور دو غایب ایران در این رقابتها و کسب خوشرنگترین مدال نیز باز هم ایران به عنوان یکی از قدرتهای برتر تکواندوی جهان امتیاز لازم برای رفتن بر روی سکو را بدست نمیآورد.
فدراسیون تکواندو و مسئولان ورزش ایران قطعاً باید پیگیر این رفتار خارج از عرف انگلیسیها باشند اما اگر بخواهیم این مباحث را پوششی بر نقاط ضعف چه در مباحث فنی و یا مدیریتی فدراسیون قرار دهیم قطعاً به بیراهه رفتهایم و این امر در سالی که باید برای کسب سهمیه و حضور موفق در المپیک برنامهریزی کنیم، میتواند فدراسیون را از اهداف و وظایف اصلی خود در چنین شرایط حساسی دور کند.
در قابلیتهای فنی فریبرز عسکری و مهرو کمرانی سرمربیان تیمهای ملی و زحماتی که آنها و ملیپوشان برای کسب موفقیت در این رویداد متحمل شدند، شکی نیست اما بهتر است مسئولان ارشد فدراسیون به جای تاکید بیش از اندازه بر بحث اقدام سفارت انگلیس، نسبت به برطرف کردن نقاط ضعف و برنامهریزی بهتر اقدام کنند چرا که با توجه به عدم نتیجهگیری اکثریت تیم در این رقابتها که سهم بسزایی در رنکینگ تکواندوکاران داشت، کار بسیار سختی برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ و موفقیت در این رویداد پیش رو داریم.
کسب مدالهای طلا، نقره و برنز در رقابتهای جهانی به ترتیب ۱۲۰، ۷۲ و ۴۳ امتیاز در پی داشت و میتوانست نقش تعیینکنندهای در راه کسب سهمیه برای نفرات تیم ملی باشد اما این فرصت در بیشتر اوزان براحتی از دست رفت و فدراسیون باید برای رویدادهای پیش رو با برنامه ریزی بهتر و دقیقتری وارد عمل شود.
در جاییکه محمدرضا پولادگر رییس فدراسیون تکواندو ارتباط چندانی با کارشناسان و رسانهها به عنوان نمایندگان مردم ندارد، مسئولان ورزش باید تلاشهای لازم برای رفع نقاط ضعف در این باره را نیز بکار گیرند.
انتهای پیام