روزهای پایانی مبارزه با ملخ صحرایی مهاجر در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: از اولین ریزش ملخ صحرایی مهاجر به مناطق جنوبی استان تاکنون توسط ۴۰ اکیپ سمپاش، کار مبارزه علیه این آفت دربیش از ۲۱۱ هزار و ۴۶۰ هکتار از مراتع و اراضی استان به انجام رسیده که از این میزان ۱۰۰ هزار و۳۶۰ هکتار علیه ملخ پوره و۱۱۱ هزاروصد هکتار علیه ملخ بالدار بوده است.

به گزارش ایسنا- زورقی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان بیشتر ین سطح مبارزه در بین استان‌های درگیر با ملخ صحرایی را داشته افزود: با بررسی روند میزان سطح مبارزه در شهرستان‌ها بر علیه ملخ‌های صحرایی در دو هفته اخیر نشان از روزهای پایانی مبارزه با این آفت بین المللی در سطح استان است.

وی بیان کرد: بر اساس اعلام سازمان حفظ نباتات کشور انتظار می‌رود که تا پایان مرداد ماه سالجاری ریزش‌های ملخ صحرایی به کشور تمام شود تا شروع دوباره فصل ریزش‌ها که معمولاً اواسط فصل زمستان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: اولین حمله ملخ صحرایی به استان در شهرستان کنارک بوده و به تدریج مهاجرت ملخ از آن سوی مرز به استان شدت گرفته و سیزده شهرستان مرکز و جنوبی استان را آلوده کرد.

غلام حیدر زورقی تصریح کرد: با تلاش شبانه روزی ۶۰ اکیپ دیده بانی و مبارزه سازمان جهاد کشاورزی استان و شهرستان‌ها و با همراهی مستمر بهره برداران بخش کشاورزی، کار مبارزه با ملخ صحرایی مهاجر در گستره وسیع استان به موقع انجام و از آسیب رسانی جدی این آفت خطرناک به مزارع و باغات جلوگیری شد.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۲ تیر ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98042211002
  • خبرنگار :