همکاری‌های ایران و برزیل در علوم شناختی شتاب گرفت

پژوهشگران ایران و برزیل در حوزه‌های هوش مصنوعی، بررسی کارکردهای شناختی و علوم اعصاب همکاری‌های مشترک دارند.

به گزارش ایسنا، "میز همکاری مشترک ایران و برزیل» عنوان طرحی میان ستاد توسعه علوم و فناوری‍‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و بنیاد تحقیقاتی سائوپائولوی برزیل است تا دو طرف دامنه فعالیت‌های متقابل را تقویت کنند. در این طرح تقویت همکاری‌ها بین تیم‌های تحقیقاتی ایران و برزیل در مرزهای دانش، فناوری و نیز توسعه خدمات و ابزارهای شناختی دنبال می‌شود.

هوش مصنوعی طرح مشترکی در این راستا است که پژوهشگران دانشگاه تهران و دانشگاه سائوپائولوی برزیل در حال انجام آن هستند تا بر روی روش‌های پردازش و تحلیل داده‌های ناشی از سیگنال‌های حیاتی برای پیش‌بینی هوش انسان با استفاده از تصاویر مغزی تحقیق کنند.

محققان با انجام این طرح پژوهشی امیدوارند با توسعه روش‌های نوین تحلیل داده‌ها بتوانند ارتباط معناداری بین هوش انسان و اطلاعات موجود در تصاویر MRI بدست آورد و سپس هوش انسان را از این تصاویر پیش‌بینی کنند.

در دانشگاه شهید بهشتی نیز محققان ایرانی و برزیلی در حوزه علوم اعصاب در حال پژوهش هستند تا با بررسی نقش سلول‌های مغز در اعتیاد به الکل راهکاری برای کمک از بازگشت به اعتیاد ارائه دهند.

بر اساس اعلام معاونت علمی، تا کنون در راستای تحقق میز همکاری‌های ایران و برزیل، ۷ فراخوان منتشر شده است تا توسعه همکاری‌های ایران و برزیل در حوزه علوم شناختی را شاهد باشیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ آبان ۱۳۹۸ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98082516474
  • خبرنگار :