طی ۱۰ سال در دانشگاه تربیت مدرس انجام شد

شناسایی و ثبت جهانی بیش از ۱۰۰ گونه جدید جانوری

اعضای هیات علمی گروه حشره شناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس طی ۱۰ سال اخیر بیش از ۱۰۰گونه جدید از بندپایان ایران را شناسایی و ثبت جهانی کردند.

به گزارش ایسنا، تحقیقات ۱۰ سال اخیر دکتر علی اصغر طالبی و دانش آموختگان این رشته (سمیرا فراهانی، علی عامری، عباس محمدی، احمد ندیمی، محمد خیراندیش، فرزانه کازرانی، پریسا عبدلی، ثنا دولتی، محمد زرگر) در زمینه حشره شناسی، منجر به شناسایی، نام گذاری و ثبت بیش از ۳۰ گونه جدید حشرات برای جهان و دنیای علم و بیش از ۲۰۰ گونه جدید برای تنوع زیستی ایران شده است.

این تحقیقات عمدتاً بر شناسایی حشرات مفید (پارازیتوییدها) متمرکز بوده که در کنترل طبیعی و کاربردی آفات کشاورزی و منابع طبیعی نقش بسیار مهمی ایفا می کنند.

تحقیقات انجام شده در زمینه کنه شناسی توسط دکتر حمیدرضا حاجی قنبر و دانش آموختگان این رشته (عبدالعظیم مرتضوی، وحید رحیمی نژاد، الهام ارجمندی، مریم درب امامیه، مریم مجیدی، علیحان کاتلاو، محمد صبحی، مهندس امین نوابی و امیر لقمانی) نیز منجر به شناسایی، نام گذاری و ثبت بیش از ۷۰ گونه جدید از کنه ها برای جهان و دنیای علم و حدود ۵۰ گونه جدید برای تنوع زیستی ایران شده است. تحقیقات وی عمدتاً بر کنه های پارازیت حشرات که نقش مهمی در کاهش جمعیت حشرات ایفا می کنند متمرکز بوده است.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، نتایج این تحقیقات در بیش از ۵۰ مقاله و در مجلات معتبر بین المللی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۲ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98091208599
  • خبرنگار :