لیتیوم ناشی از پسماندهای الکترونیکی منابع آب را آلوده می‌کند

کارشناسان می‌گویند: لیتیوم ناشی از پسماندهای الکترونیکی می‌تواند منابع آب را آلوده سازد.

به گزارش ایسنا، لیتیوم موجود در باتری‌های گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و ماشین‌های برقی ممکن است به آلودگی آب لوله‌کشی منجر شود.

کارشناسان اظهار داشتند: آب آشامیدنی شامل مقدار ناچیزی از لیتیوم است چرا که این ماده معدنی به طور طبیعی در پوسته زمین و خاک وجود دارد. اما در سال‌های اخیر حتی با وجود افزایش موارد مصرف باتری‌های لیتیوم، در تحقیقات انجام شده تصویر روشنی از تاثیر تولید و دفع این محصولات و افزایش سطح لیتیوم در آب آشامیدنی ارائه نشده است.

در این بررسی کارشناسان محیط زیست روی آب رود "هان" در سئول پیش از آنکه وارد مناطق شهری شود، آزمایشاتی انجام دادند. تحقیقات نشان داد ابتدا سطح لیتیوم موجود در آب رودخانه ناچیز و به میزان طبیعی بوده اما زمانیکه در مناطق شهری جریان پیدا می‌کند سطح این عنصر معدنی در آب شش برابر بیشتر می‌شود.

نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه سوربن در پاریس گفت: نتایج این مطالعه نشان داد رشد شهرنشینی و مدرن‌سازی به افزایش سطح لیتیوم در منابع آبی در سال‌های آتی منجر می‌شود.

به گزارش ژاپن تودی، این کارشناسان همچنین آزمایشاتی انجام دادند تا منبع احتمالی آلودگی لیتیوم مشخص شود. به گفته آنها منبع لیتیوم موجود در آب رود "هان" از باتری‌های لیتیوم-ین گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها بوده است.

انتهای پیام  

  • شنبه/ ۷ دی ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 98100704746
  • خبرنگار : 71432