علی اصلانی در گفتوگو با ایسنا، درباره ثبت نام کارگران جا مانده از سهام عدالت گفت: یکی از دلایلی که بخش زیادی از کارگران از سهام عدالت استقبال نکردند این بود که نمی دانستند در آینده چه اتفاقی می افتد و ارزش سهام عدالت بالا می رود. البته عده ای از کارگران توانستند ثبت نام کنند ولی عده ای دیگر آن را جدی نگرفتند و تصور نمی کردند که سهامشان ارزش پیدا کند.
وی با اشاره به وجود ۱۴ میلیون کارگر بیمه شده در کشور گفت: آخرین آماری که از کارگران مشمول سهام عدالت داریم نزدیک به شش میلیون کارگر ساختمانی و فصلی است در حالی که تعداد کارگران بیمه شده در کشور به ۱۴ میلیون نفر می رسد و لازم است شناسایی این عده برای برخورداری از سهام عدالت صورت گیرد.
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار درباره نحوه شناسایی و ثبت نام کارگران جامانده، گفت: احتمال دارد که دولت مجددا سامانهای را برای این منظور تعریف کند تا کسانی که نتوانستهاند ثبت نام کنند و اصطلاحا جا ماندهاند، اقدام کنند.
اصلانی با اشاره به کاهش سود سپرده های بانکی برای جذب سرمایهها به بورس، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این بحث مطرح است که کسری بودجه کشور از طریق بازار بورس جبران خواهد شد ولی اگر نتوانیم بازار بورس را کنترل کنیم و سهام عدالت مثل بازار سکه و ارز دست دلالان بیفتد در آن صورت به جای آنکه توزیع سهام به شکل عادلانه صورت گیرد و افراد از آن منتفع شوند، با پیامدهای زیانباری مواجه خواهیم شد و باید ریسک آن را بپذیریم.
این مقام مسئول کارگری در پایان پیشنهاد کرد: کارگران جا مانده از سهام عدالت از طریق فراخوان شناسایی و سرمایههای حاصله در بورس به سمت خط تولید کارخانه ها و سوددهی بنگاهها هدایت شود.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر بیش از ۱۴ میلیون کارگر بیمه شده در کشور وجود دارد و بر اساس آخرین آمارها ۶ میلیون کارگر فصلی و ساختمانی مشمول دریافت سهام عدالت شناخته شدهاند.
انتهای پیام