از سوی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور اجرا می‌شود

طرحی برای کاهش مصرف قند، نمک و چربی در رستوران‌ها

استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه با بیان این که رستوران‌ها در کاهش مصرف قند، نمک و چربی نقش چشمگیری دارند، اما در این مورد هیچ اقدامی تا به حال انجام نشده است، گفت: طرحی در این خصوص داریم تا رستوران‌داران به کاهش این مواد غذایی اقدام کنند و آموزش‌های لازم را با تدابیری که برایشان در نظر گرفتیم، دریافت کنند و با ترفندهای لازم، مصرف روزانه قند، نمک و چربی تا حدودی کاهش پیدا کند.

به گزارش ایسنا، فاطمه اسفرجانی با اشاره به اهمیت کاهش مصرف قند، نمک و چربی گفت: کاهش قند، نمک و چربی که یکی از اهداف بزرگ مهم وزارت بهداشت و درمان است و موضوعی است که درنظر داشته که تا سال ۲۰۲۰ به آن توجه کند. در تلاش هستیم تا از طرق مختلف مردم را به کاهش مصرف این موادغذایی تشویق کنیم.

وی افزود: رستوران‌ها در کاهش مصرف قند، نمک و چربی نقش چشمگیری دارند، اما در این مورد هیچ اقدامی تا به حال انجام نشده است. طرحی در این خصوص داریم تا رستوران‌داران به کاهش این مواد غذایی اقدام کنند و آموزش‌های لازم را با تدابیری که برایشان درنظرگرفتیم، دریافت کنند و با ترفندهای لازم، مصرف روزانه قند، نمک و چربی تا حدودی کاهش پیدا کند.

اسفرجانی ادامه داد: کاهش مصرف قند، نمک و چربی به پیشگیری از بیماری‌های متابولیک و غیرواگیر که نتایج آن در دنیا روشن شده است، کمک می‌کند. در نتایج به عمل آمده از کاهش مصرف این موادغذایی، شاهد کاهش وزن و کاهش بیماری‌های قلب و عروقی در کالیفرنیا بودیم.

بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی، استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه بیان کرد: با توجه به اینکه بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور ما رتبه بالایی دارد، مجاب کردن حضور رستوران‌داران در طرح ما جهت کاهش مصرف قند، نمک و چربی از اولویت‌های خوبی است تا بتوانیم آموزش بدهیم که چگونه این کار را انجام دهند و بتوانیم در نظام صنعت غذا، تغییراتی ایجاد کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99031709752
  • خبرنگار : 71624