محمد رحمتی امروز در حاشیه مراسم گشایش پایگاه سنجش سلامت که در دبستان شاهد امام علی(ع) ناحیه یک رشت برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال به علت شیوع بیماری کرونا نوبتدهی برای حضور خانوادهها به صورت سامانهای از ۱۰ تیرماه آغاز شده و فرآیند سنجش تا ۱۵ شهریور ادامه خواهد داشت.
وی با تاکید بر رعایت دقیق ضوابط بهداشتی در زمان پذیرش نوآموزان، افزود: امسال دو پایگاه سنجش سلامت نسبت به سال پیش اضافه شده و به ۳۰ پایگاه رسیده که این مراکز از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر دانشآموزان پایه اولی را پذیرش میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: متولدین نیمه دوم ۹۲ و نیمه اول ۹۳ در برنامه سنجش کودکان بدو ورود شرکت میکنند و ملاک ثبتنام نهایی نوآموزان منوط به ارائه تاییدیه سنجش و فرم خلاصه معاینات و ارزیابی سلامت نوآموز به مدرسه است.
رحمتی با اشاره به نحوه محاسبه هزینهها تصریح کرد: تعرفه سنجش سلامت برای هر دانشآموز۴۰ هزار تومان است اما سنجش نوآموزان عشایر رایگان است، البته مراکز سنجش این اجازه را دارند که در مورد افراد نیازمند تا سقف پنج درصد رایگان و ۱۰درصد نیز نیم بها مورد سنجش قرار دهند.
رقیه کریمی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گیلان نیز در این مراسم به نقش اجرای این طرح در موقعیت تحصیلی نوآموزان اشاره کرد و گفت: در مرحله نخست نوآموزان از نظر بینایی، دید رنگ، شنوایی، گفتاری، قد و وزن، دهان و دندان و اختلالات جسمی و حرکتی مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه در صورت عدم وجود مشکل در پاسخگویی به سوالات از سوی نوآموزان، والدین این نوآموزان میتوانند اقدام به ثبتنام آنها در مدارس عادی کنند، افزود: در صورت عدم پاسخگوی، نوآموز به پایگاههای تخصصی ارجاع و ارزیابیها به صورت تخصصی انجام خواهد شد و بسته به نوع مشکل در مدارس عادی یا استثنایی ثبت میشوند.
گفتنی است؛ در سال گذشته ۳۱ هزار و ۸۷۷ نوآموز در قالب این طرح مورد سنجش سلامت قرار گرفتند که از این تعداد ۲۰ هزار و ۹۳۷ نفر دانشآموزان کلاس اولی و ۱۰ هزار و ۸۶۶ نفر نیز پیش دبستانی بودند. گیلان ۴۰۰ هزار دانش آموز دارد.
انتهای پیام