دکتر"محمد جعفری" امروز ۲۶ شهریورماه در رزمایش سایبری بیمه سلامت که به میزبانی اداره کل بیمه سلامت استان کرمان برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم نگاه متعالیتری به بیمه داشته باشیم باید اقدامات بیمه را به پیش، حین و پس از خدمت تبدیل کنیم. در این صورت به دادههایی نیاز داریم که اگر به درستی جمع آوری، تحلیل و رسیدگی نشود، به اهداف مورد نظر نمیرسیم.
وی ادامه داد: هدف این است که روی اسناد پزشکی بررسی دقیقی داشته باشیم و با استفاده از اصول و قواعد بتوانیم مدیریت منطقی روی منابع انجام بدهیم تا عدالت در دسترسی به خدمات سلامت اجرایی شود.
جعفری تصریح کرد: از طرفی باید نیازهای ذینفعان هم شناسایی شده و چهارچوب مشخصی داشته باشد لذا یکی از اصولی که باید رعایت شود، جدا کردن لایه تصمیمهای راهبری از مدیریت است.
دبیر کشوری نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت بیان کرد: مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت حمایت ویژهای از خدمات الکترونیکی داشته و با ایجاد معاونت فناوری اطلاعات، اولین قدم برای الکترونیکی شدن خدمات برداشته شد که گام موثری محسوب میشود.
وی اظهار کرد: وقتی سندی بخواهد بررسی شود، اول باید مشخص باشد که قوانین چیست و سپس بر اساس قوانین، تقبل هزینه انجام شود. اطلاعات آن به سامانه مالی میرود و در سامانه مالی بر اساس بودجه، تخصیص داده شده و در نهایت پرداخت میشود. اگر این زنجیره در نظر گرفته شود، میبینیم با یک رسیدگی ساده سر و کار نداریم و با زنجیرهای از فعالیتها در ارتباط هستیم.
جعفری افزود: رسیدگی الکترونیک اسناد بستری نیز از سال ۹۷ در برنامههای سازمان بیمه سلامت قرار گرفت که هر سال برنامه عملیاتی برای آن در نظر گرفته شده و در این طرح اسناد در حوزه بستری و سرپایی رسیدگی میشود.
دبیر کشوری نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت تصریح کرد: برای اسناد سرپایی، چهارچوب اولیه نسخه الکترونیکی راه اندازی شده و ابزار اولیه در اختیار بهره برداران قرار گرفته و در مجموع بیش از ۳۰ پروژه الکترونیک در سازمان بیمه سلامت به نتیجه رسیده است.
انتهای پیام