پارلمان ارمنستان نتوانست پاشینیان را برکنار کند

بعد از این‌که معترضان در ایروان به نخست وزیر ارمنستان که توافقنامه صلح را امضا کرده است، اولتیماتوم دادند پارلمان تشکیل جلسه فوق‌العاده داد که به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد نمایندگان از برکناری نخست‌وزیر بازماند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پارلمان ارمنستان در بررسی برکناری نیکول پاشینیان به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد نمایندگان شکست خورد.

نایرا زاغرابیان، نماینده به خبرنگاران گفت، نایب رئیس پارلمان تنها عضو پارلمان از ائتلاف حاکم بود که در جلسه حضور داشت و نمایندگان دیگر ائتلاف مورد حمایت پاشینیان در پارلمان حضور نداشتند.

ائتلاف پاشینیان ۸۸ کرسی از مجموع ۱۳۲ کرسی پارلمان را در اختیار دارد.

این در حالی است که مخالفان تا بامداد به او مهلت داده بودند استعفا کند.

ایشخان ساغتلیان، نماینده ارگان عالی فدراسیون انقلابی ارمنستان گفته بود: "ما به نیکول پاشینیان مهلت استعفا می‌دهیم، پارلمان به درخواست ما جلسه فوق‌العاده برای این موضوع برگزار می‌کند."

به گفته وی، در غیر این صورت برگزار کنندگان اعتراض‌ها یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار می‌کنند که در آن "تلاش می‌کنند موضوع عزل پاشینیان را حل کنند".

ساغتلیان در میان تجمع مخالفان در برابر پارلمان اعلام کرد، دو حزب ارمنستان شکوفا و ارمنستان روشن امضاهای کافی برای برگزاری جلسه فوق‌العاده پارلمان را جمع آوری کردند.

ارمنستان شاهد تظاهرات گسترده مخالفان است که خواستار استعفای پاشینیان و دولتش در خصوص مناقشه قره‌باغ هستند.

گفتنی است، در تاریخ ۹ نوامبر توافقنامه سازش میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان اجرا شد. نخست وزیر ارمنستان نیکول پاشینیان به توصیه نظامیان توافق مربوط به صلح قره باغ را امضا کرده است.

نخست وزیر ارمنستان در ادامه بیانیه خود اظهار کرد که امضای توافق مربوط به قره باغ به اصرار ارتش بوده برای آنکه منابع به اتمام رسیده است.

پاشینیان گفت: «ارتش گفت که باید جنگ را متوقف کنیم. برای آنکه مسائلی هست اما چشم انداز حل آنها وجود ندارد و منابع به اتمام رسیده است.»

نخست وزیر ارمنستان افزود که راضی نیست از اینکه ملت نتوانست حقیقت را بدانند. در کشور مشکلاتی برای جا به جایی وجود دارند و در کل آنها برای عملیات جنگی آماده نبودند.

وی خاطرنشان کرد: «منبع نظامی به طور کامل موثر نبود. کسانی که در خط مقدم می جنگیدند، جایگزین نداشتند. کسانی که می‌جنگیدند باید وقت استراحت پیدا می‌کردند. در خط مقدم افرادی بودند که یک ماه پشت سرهم جنگیده‌اند بدون اینکه کسی جایگزینشان شود.»

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ آبان ۱۳۹۹ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99082114724
  • خبرنگار : 71145