رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد

برای اولین بار ۸ فوت کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد طی ۲۴ ساعت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار جانباختگان کروناویروس استان به ٢٧٦نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ٨ هم استانی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

دکتر پرویز یزدان‌پناه افزود: هم اکنون ۴۵۶ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۶۷ بیمار کرونایی قطعی بوده و ٢٨ بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.

وی اظهارکرد: از مجموع مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد ۱۳۷۹۴ نفر بهبود یافته گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: از ۳۶۵ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج، حدود ٦٥ درصد نمونه ها  مثبت و بیشترین موارد در شهرستان های کهگیلویه ( ٣٢درصد)، گچساران( ٢٨ درصد) و بویراحمد ( ١٨درصد)، دنا(٧درصد)، باشت و لنده هرکدام ٦درصد و بقیه موارد در سایر شهرستان های استان بودند. 

دکتر یزدان پناه با اشاره به اینکه برای به نتیجه رسیدن یک واکسن مراحل متعدد و زمانبری لازم است، تصریح کرد: بهترین راه درمان تا رسیدن به یک نتیجه مطلوب پیشگیری است و مردم تا زمان توزیع یک واکسن قطعی باید رعایت پروتکل های بهداشتی را مد نظر قرار دهند. 

وی ادامه داد: هر وقت تجمعات و مراسمات زیاد شوند معمولا حدود یک هفته بعد شاهد افزایش مراجعات و در پی آن افزایش تعداد بستری‌ها، موارد مثبت، موارد بستری در آی.سی.یو و حدود ٢ تا ٤ هفته بعد افزایش مرگ و میرها روی می دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: بی شک با مشارکت آگاهانه و مسئولانه مردم استان، افزایش بیماریابی، کنترل و همکاری افراد قرنطینه ای، ردیابی افراد مبتلا و افراد مشکوک، حمایت از افراد مسن و بیماران خاص و دارای بیماری زمینه ای، حمایت از اقشار آسیب پذیر و بهبود کیفیت مراقبت های درمانی شاهد کنترل بیماری در استان خواهیم بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر یزدان پناه بیان کرد: لازم است که رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک توسط همه افراد در سنین مختلف، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و پرهیز از حضور در تجمعات توسط مردم رعایت شود و خودشان کسانی را که رعایت نمی کنند به آنها تذکر دهند تا شاهد روند نزولی این بیماری در استان باشیم. حمایت های مادی و معنوی توسط افراد خیر، همسایه ها و سایر افراد خانواده از کسانیکه در قرنطینه می باشند باعث تحمل بیماری، عدم خروج از قرنطینه، آلوده نشدن سایر افراد جامعه، کاهش بستری ها و... می شود.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۸ آبان ۱۳۹۹ / ۱۹:۳۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99082820011
  • خبرنگار : 50223