آغاز برداشت پیاز طرح استمرار در عنبرآباد

مدیر جهادکشاورزی عنبرآباد از آغاز برداشت پیاز طرح استمرار به میزان ۸۵ هزار تن در این منطقه از جنوب استان کرمان خبر داد.

"محسن طاهری" در گفت و گو با ایسنا سطح زیر کشت پیاز طرح استمرار در این شهرستان را ۱۷۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: برداشت پیاز طرح استمرار از نیمه اول آذرماه در این شهرستان آغاز و تا پایان اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

طاهری عملکرد هر هکتار سطح زیر کشت را ۵۰ تن اعلام کرد و گفت: سطح زیر کشت پیاز طرح استمرار شهرستان عنبرآباد ۱۷۰۰ هکتار با متوسط عملکرد ۵۰ تن در هکتار است که برای برداشت هر هکتار محصول پیاز از ۷۵ تا ۸۰ نفر نیروی کار بومی استفاده می شود.

وی شرایط مطلوب اقلیمی در سال جاری را به همراه استفاده از بذر سالم و استاندارد و همچنین تغذیه مناسب در میزان برداشت محصول موثر دانست و اظهار کرد: پیش بینی می‌شود از ۱۷۰۰ هکتار سطح زیر کشت پیاز بیش از ۸۵ هزار تن محصول با کیفیت برداشت و به بازارهای هدف عرضه گردد.

مدیر جهادکشاورزی عنبرآباد از کشاورزان خواست تا نسبت به برداشت و عرضه به موقع محصول خود برنامه ریزی کنند و گفت: با توجه به اینکه  در حال حاضر قیمت محصول پیاز مناسب است لذا کشاورزان باید نسبت به برداشت منظم، مداوم و عرضه به بازارهای مصرف اقدام کنند تا با مشکل انباشته شدن محصول، عرضه بیش از تقاضا و کسادی بازار در روزهای پایانی روبرو نشویم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99091209255
  • خبرنگار : 50286