به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از نهایی شدن این تصمیم و اجرایی شدن آن از روز سهشنبه خبر داد.
وی در بیانیه ای که وزارت امور خارجه این کشور جمعه شب منتشر کرد گفت که این تصمیم نتیجه اوضاع وخیم انسانی در یمن و همچنین هشدارهای اتحادیه اروپا، سازمان ملل ملل ، سازمانهای امدادی و اعضای کنگره در مورد تأثیر تصمیم طبقه بندی انصارالله در فهرست سازمان های "تروریستی" است.
دونالد ترامپ، رئس جمهور سابق آمریکا در آخرین روز ریاست جمهوری طی اقدامی جنبش مردمی انصارالله را به فهرست سازمانهای "تروریستی" اضافه کرد.
بلینکن اما اعلام کرد که واشنگتن تحریم های اعمال شده علیه رهبران ارشد انصارالله از جمله عبدالملک الحوثی، عبدالخالق بدرالدین الحوثی و عبدالله یحیی الحکیم، را ادامه خواهد داد.
رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا، عزم ایالات متحده را برای کمک به متحدان عرب خود در حوزه خلیج فارس اعلام کرد و نسبت به "تلاش مضاعف" آمریکا با همکاری سازمان ملل و سایر احزاب ، برای پایان دادن به جنگ یمن متعهد شد.
سازمانهای امدادی و بشردوستانه در پی این تصمیم بارها هشدار داده بودند که قرار گرفتن نام انصارالله در فهرست "تروریسم" عملا کار آنها را برای ارسال مواد اولیه مورد نیاز شهروندان یمنی از جمله غذا و دارو به صورت کامل مختل میکند. علاوه بر این در صورتی که نام انصارالله در فهرست سازمانهای "تروریستی" باقی بماند عملا هر فرد یا گروهی که با آنها وارد معامله و داد و ستد شود با خطر پیگرد قانونی از سوی دستگاه قضایی آمریکا مواجه می شود.
آنتونی بلینکن در بیانیه خود همچنین آورده است: تاکید ما بر لزوم بهبود شرایط انسانی در یمن است و امیدواریم که طرفهای مناقشه در این کشور برای حل مشکلات به مذاکره و گفتگو روی بیاورند.
انتهای پیام