به گزارش ایسنا عبدالرضا سنگاری افزود: معدن سرب کجور یک معدن زیر زمینی است و بهصورت تونلی برداشت میشود و اگر اکتشاف پاسخ مثبت داد و توجیه اقتصادی داشت، شرکت بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر باید دوباره همه استعلامها را از دستگاههای مربوطه برای برداشت دریافت کند.
وی اضافه کرد: سابقه اکتشاف معدن سرب کجور به سال ۱۳۳۵ بر میگردد و این محدوده اکنون در اختیار سازمان صمت قرار گرفته است. شرکت توسعه صنایع و معادن غدیر به موجب نامه سازمان صمت استان مازندران که منضم به پروانه اکتشاف است جهت همکاری در عملیات اکتشاف به این اداره کل معرفی شده است.
سنگاری در ادامه گفت: منطقه اکتشافی در داخل منطقه حفاظت شده البرز مرکزی قرار دارد و این منطقه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی سازمان جنگلها سنگاری تصریح کرد: شرکت توسعه صنایع برای دسترسی به محدوده اکتشاف، درخواست مرمت و بازسازی جاده دسترسی قدیمی به معدن سرب و روی را داشته است که منابع طبیعی مطابق قوانین و مقررات جاریه پس از محاسبه میزان خاکبرداری و تعداد نهالهای موجود در مسیر، نسبت به تعیین خسارات وارده به منابع طبیعی اقدامات مربوطه را انجام داده است.
انتهای پیام