محمد جویا در گفت و گو با ایسنا در خصوص تعداد افراد تحت حمایت این سازمان اظهار کرد: هم اکنون حدود ۶ هزار نفر معلول دارای مشکلات جسمی و ذهنی عضو این سازمان هستند که کلیه خدمات در زمینه های توانبخشی اجتماعی،فرهنگی و حمایتی از آنان به شیوه مطلوب انجام می شود.
وی افزود: این سازمان در چهار حوزه پیشگیری،اجتماعی، توانبخشی و مشارکت های مردمی فعالیت می کند که این فعالیتها از زمان تولد تا سالمندی به اشخاص تحت حمایت ارائه می شود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان سقز، عنوان کرد: آموزش مهارتهای زندگی،آموزش های قبل از ازدواج، طرح های اجتماع محور، تاسیس مراکز مشاوره، مراکز پیشگیری از اعتیاد، تاسیس و حمایت از مراکز ترک اعتیاد، درمان اعتیاد، اشتغالزایی برای افراد بهبود یافته از دام اعتیاد و... از مهمترین اقدامات این سازمان است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی این سازمان در رابطه با دادگستری سقز در کنار تعاملات موجود به دلیل عدم وجود مراکز نگهداری از مجرمین اطفال و نوجوانان و مرکز نگهداری از زنان معتاد است که این موضوع سبب درگیری و فرار از سوی متهمین به دلیل عدم وجود ابزار و امکانات مناسب شده است.
جویا تشریح کرد که در سال ۱۳۹۹ به تعدادی از خانواده های تحت حمایت بهزیستی با اولویت مددجویان نیازمندتر، خانواده های دارای چندین معلولیتی و... مسکن اهدا شده است که این امر همچنان ادامه دارد.
رئیس بهزیستی شهرستان سقز خاطرنشان کرد که خیرین بزرگوار سقزی نقش اساسی در تامین کمک به خانواده های تحت حمایت این سازمان داشته اند که این خدمات قابل تقدیر و تشکر است.
به گفته وی سه ساختمان رفاه نابینان، جامعه معلولین و مرکز نگهداری معلولان جسمی و حرکتی شفا، در شهرک دانشگاه درحال ساخت است که این دو پروژه جهت اتمام و افتتاح نیازمند کمک خیرین بزرگوار است.
محمد جویا در پایان ضمن تشکر از کلیه ادارات،سازمان ها و ارگان های شهرستان سقز یادآور شد که همکاری و تعامل جهت انجام خدمات به مردم خصوصا مددجویان تحت حمایت این سازمان باید با جدیت و به درستی انجام شود تا بتوان بخشی از نیازهای این افراد را جبران کرد.
انتهای پیام