به گزارش ایسنا، دکتر زالی در نشست با اعضای شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که امروز با حضور دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش های ارزنده اعضای شورای پژوهشی دانشگاه در طول یکسال گذشته اظهار کرد: شورای پژوهشی نهادی راهبردی و نقش آفرین در توسعه و تعالی دانشگاه است.
وی با اشاره به پایه گذاری این شورا توسط دکتر فریدون عزیزی و دکتر محمدرضا زالی، بسیاری از توفیقات پژوهشی گروه پزشکی را ماحصل این ابتکار برشمرد و به دستاوردهای ارزنده اعضای این شورا در سطح ملی اشاره کرد.
دکتر زالی با بیان این که دستاوردهای پژوهشی نشان دهنده تعالی دانشگاه در یکسال گذشته است، این توفیقات را ماحصل ریل گذاری مناسبی دانست که از ابتدا در حوزه پژوهشی دانشگاه صورت گرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشد متوزانی که در حوزه پژوهش و فناوری صورت گرفته است را ستودنی برشمرد و تاکید کرد: باید در این حوزه به گونه ای حرکت کنیم که تحقیقات ما کاربردی تر و مورد نیاز نظام سلامت باشد.
دکتر زالی با ذکر این که مراکز تحقیقاتی دانشگاه در عرصه ملی و خدمت رسانی به جامعه پیشتاز هستند یادآورشد: بسیاری از پروژه های مداخله ای نظام سلامت کشور در مراکز تحقیقاتی این دانشگاه رشد و نمو داشتهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را با توجه به حضور اساتید برجسته در حوزه های این شورای پژوهشی از نهادهای وزین و اثربخش دانشگاه عنوان کرد و یکی از دلایل توفیق دانشگاه در عرصه های پژوهشی را سپردن کار به افراد کارآمد ذکر کرد که با برنامه ریزی و نگاه استراتژیک به این توفیقات دست یافتند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر تقویت ارتباطات بین سازمانی، فضای تعاملی بین بخشی تاکید کرد و گفت: امسال تلاش کردیم تا دو درصد از درآمد اختصاصی دانشگاه به پژوهش تخصیص یابد و امیدواریم سال آتی نیز این روند ادامه یابد.
دکتر زالی در پایان از تلاش های دکتر زرقی به عنوان یک پژوهشگر مبرز که جزو دو درصد دانشمندان برتر جهانی است و همچنین تلاش های خالصانه دکتر صدوقی که باعث تحول عظیمی در یکسال گذشته در حوزه آموزش شده است و تمامی اساتید و اعضای شورای پژوهشی دانشگاه قدردانی کرد و برای تمامی اساتید آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون کرد.
جهت گیری پژوهشی دانشگاه، حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است
دکتر افشین زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن بیان سخنانی به ارائه گزارشی از دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه در یک سال گذشته پرداخت.
وی جهتگیری پژوهشی دانشگاه را حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم عنوان کرد و رشد فزاینده دانشگاه در رتبه بندی های معتبر بین المللی را نشان از حرکت دانشگاه به سمت بین المللی شدن برشمرد.
دکتر زرقی در ادامه به جهش شگرف دانشگاه در سال ۲۰۲۰ از نظر رشد تولیدات علمی اشاره کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از نظر رشد تولیدات علمی در سال گذشته موفق به کسب رتبه اول کشوری شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این گزارش به رشد بینظیر ۴۲درصدی استنادات، ایجاد همکاریها و تعاملات خوب بینالمللی، کسب رتبه ۵۸۳ وبومتریکس برای اولین بار، اجرای برنامه جامع توانمندسازی اساتید، برگزاری ۳۰۰۰ کارگاه آموزشی و دوره پودمانی ۱۲ ماهه، افزایش کیفی مجلات، تبیین نقشه تمایز دانشگاه اشاره کرد.
دکتر زرقی در این گزارش به کسب رتبه اول کشوری درحوزه انتشار کتاب و کتابداری و همچنین در نظام ثبت بیماری ها توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال گذشته اشاره کرد.
وی با اشاره به کسب رتبه اول کشوری در حوزه فناوری توسط دانشگاه گفت: سال گذشته شاهد یک رنسانس در حوزه فناوری دانشگاه بودیم و امروز حوزه فناوری این معاونت به یک تشکیلات فربه و چالاک مبدل شده است و با اقدامات صورت گرفته در این حوزه توانستیم به رتبه اول کشوری دست یابیم.
وجود ۶ مرکز رشد، بازنگری آیین نامهها، وجود ۱۰۵ شرکت دانش بنیان با تولید ۱۵۳ محصول، ۱۵۹ اختراع داخلی و ۲۹ پتنت خارجی در سال گذشته، تخصیص فضایی به وسعت ۵۰۰ هزار متر مربع برای ایجاد پارک فناوری، ارتقای اتاق تمیز دانشگاه، راهاندازی بیوبانک مرکزی دانشگاه از دیگر موارد مطرح شده توسط دکتر زرقی در گزارش مذکور بود.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر زرقی نیز در پایان سخنان خود از تلاشهای ارزنده تمامی اساتید و اعضای شورای پژوهش دانشگاه در راستای اعتلا و تعالی حوزه تحقیقات و فناوری قدردانی و برای تمامی آنان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون کرد.
انتهای پیام